2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو برا برادر شوهر که متاهله خواستگاری کرد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5918 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم فوت همسرتونو عزیزم

شما خیلی قوی هستی...

شک نکن خدا همیشه مواظبتونه 

این رسمو متاسفانه من دیدم حتی بین اقوام و طایفه ما.. منتها نه برای برادر شوهری که متاهله!

این اوج ظلم به همسر اون شخصه

و اگه حتی اون خانومی که همسرش فوت شده یا خود برادر شوهره در صورت مجرد بودن هم راضی نباشن...اون زندگی هیچوقت زندگی نمیشه...تازه من دیدم خانومیو که با برادر شوهر مجردش ازدواج کرد ولی از همون اول برادرشوهره میلش بهش نبود و زندگیشون اصلا جالب نیست بار ها رفتن مرز طلاق....

ناراحت نباش عزیزم نمیخوای و این اتفاق زوری که نمیوفته...بچه یا بچه هاتو خودت زیر پر و بال بگیر و بزرگشون کن...انشالا که سایت همیشه رو سرشون باشه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
تسلیت میگم فوت همسرتونو عزیزمشما خیلی قوی هستی...شک نکن خدا همیشه مواظبتونه این رسمو متاسفانه من دید ...

اخه نمیشه ک ی نفرو بخاطر ی نفر دیگ قربانی کرد

خدا برا هیچ خانواده ای نیازه خیلیی سخته 

وای عجب مریضیه مادر شوهره. پسرش زن داره دنبال زن دومه اونم کی عروسش. بدتر از شما دل جاری خونه اگه فه ...

اون همونجا بود بابا چه دل خونی دل من بدبخت خونه چون فکر میکنه من بچه دارم باید برادرشوهرم عقدم کنه من بدبختم نه اون