2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو برا برادر شوهر که متاهله خواستگاری کرد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5918 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشون قطع ارتباط کن حتی با برادرشوهرت

من‌همچین کاری نمیتونم بکنم چون در نهایت حق بچه هامه که خانواده پدریشو ببینن اگه این مادر شوهر نبود هیچوقت هیچ اتفاقی تو رابطه های خانوادگی نمی افتاد 

تسلیت میگم فوت همسرتونو عزیزمشما خیلی قوی هستی...شک نکن خدا همیشه مواظبتونه این رسمو متاسفانه من دید ...

سلام‌ممنون خدا رفتگانتو بیامرزه 

بارها با رفتار هاش دلمو خون کرده اما ایندفعه دبگه نتونستم جلو خودمو بگیرم حرفی بهش نزنم 

هر چی هم گفته باد هوا بدون. تو برای زندگیت تصمیم میگیری. نه مادرِ شوهری که مرده. اصلا دیگه این مادرش ...

چطور مادریه به خووش اجازه داده همچین غلطی کنه آخه من دردم اینه

چقدر شبیه فیلمااا بود مادرمو میندازم بیرون تو بمون😂

آره بخند تو اوج جونی بدبخت شدم کاری ندارم شاید قسمت خدا بوده ولی هیچوقت آدمایی رو مثل تو که به تمسخر میگیرن و به بدبختی هام می‌خندن نمی‌بخشم از تاپیک من برو بیرون

بچه ها بزرگ شن خودشون چندششون میشه عموشون اومده جای پدرشون عذرمیخوام با مادرشون همبستره

خیلی‌ها هستن که عمو یا اقوام دیگه‌شون میشه پدرخونده‌شون و داری بدون هیچ منطق قابل قبولی احساس شرم به این خانواده‌ها میدی

از هر چی فامیل فقط فاصله بگیر خدا بهت صبر بده و بیامرزه همسرتونمنم مادرم فوت شد چه حرفای بدی که خاله ...

خدا لعنت کنه این آدما رو من با هیچ کس مشکلی ندارم جز این عفریته که تو زندگی همه سرک میکشه دوست دارم خفش کنم دیگه تحمل حرفاشو ندارم