2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو برا برادر شوهر که متاهله خواستگاری کرد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5416 بازدید | 102 پست

اگه این دروغا که میگی راسته میزدی زیر گوش هر دوشون بدون هیچ تعارفی

رابطه رو خیلی محدود کن در حد دیدن بچه ها گاهی اونم رسمی و سنگین رفتار کن 

واقعا زشته وااااقعا زشته که تصور میکنن زن مایملکه خانوادگیه که به ارث قراره برسه 

من بودم خیلی تند برخورد میکردم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه جاریت چه عیبی داره که میخواد تو رو بگیره؟

عیبی نداره 

میخان نره زن غریبه بشه و بچه هاش زیر دست ناپدری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چقدر چندشه ولی

فکر کن زن ی داداش بودی بعد بری زن اون یکی🤢🤮🤮

اون نگران نوه هاشه ولی واقعاا داره ب چند نفر توهین میکنه

بچه هام شما زندگی کنی با شمان نخواستی سختت بود خواستی ازدواج کنی ک حق مسلمته 

خب میتونه خودش نگهداره مگه مادربزرگ نیست؟!!!

برادر شوهرت چراانقد پیگیره و گفته نمیزارم بری،بیا خونمون دلت نگیره !! حتما پیش مامانش از همین سوتیا داده و ازت حرف زده اونم فک کرده دلش گیره

دیگه به برادرشوهرت محل نده بچتم پدرشوهرت که عموت میشه بگو بیاد ببره هروقت دلشون تنگ شد و بعد بیارتش

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

چقدر چندشه ولیفکر کن زن ی داداش بودی بعد بری زن اون یکی🤢🤮🤮اون نگران نوه هاشه ولی واقعاا داره ب چن ...

بچه ها بزرگ شن خودشون چندششون میشه عموشون اومده جای پدرشون عذرمیخوام با مادرشون همبستره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴