2777
2789
آخه قرار نیست پسرا خانم باشن پسر باید شیطون تر وجسور تر باشه اتفاقا مادر پسر بودن کیفش بیشتره چون ق ...

قراره جنتلمن و اقا باشه دیگه 

برای مثال ما دائم داریم اموزش میدیم به دخترامون که اعتماد نکنین ،فلان جا نرین فلان حرکت و نکنید که مثلا قربانی تجاوز نباشید ،خیلی کم دیدم که همین اموزش هارو در راستای متجاوز نشدن به پسرشون و بدن این تازه یه مثال خیلی ساده بود 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

پروفتهوس فرندز دیدن کردم

منمممم

میخوام از فصل ۲ شروع کنم دوباره

چند وقت پیش ۱ رو دیدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش الان انگار دخترارو ول کردن،از اون ور بوم افتادن،پسرا رو اینقدر این کلاس اون کلاس میفرستن، که د ...

جفتش غلطه ولی من حقیقتا مثالی که زدین رو کم تر دیدم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

راستش الان انگار دخترارو ول کردن،از اون ور بوم افتادن،پسرا رو اینقدر این کلاس اون کلاس میفرستن، که د ...

دقیقا من تو مدرسه دخترونه درس میدم و دارم میبینم 

برا تربیت دختر هم باید حوصله کرد و مواظب بود ولی متاسفانه خیلی از خانواده ها فکر میکنن با این کارشون دختر خوشبخت و مستقل میشه😐😐

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

جفتش غلطه ولی من حقیقتا مثالی که زدین رو کم تر دیدم

ما که زیاد داریم میبینیم،متاسفانه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا من تو مدرسه دخترونه درس میدم و دارم میبینم برا تربیت دختر هم باید حوصله کرد و مواظب بود ولی مت ...

دقیقا

بچه بچس،هردو‌جنس تربیت و مراقبت میخواد، نه این وری نه اونوری،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ما که زیاد داریم میبینیم،متاسفانه

کلا فرزند پروری توی کشور و جامعه ما انگار معضل والدین نیست دیگه ،زمان نمیذارن برای یادگیری و تربیت فرزند و فک میکنن هر کاری راحت تره رو انجام بدن بهتره 

قراره جنتلمن و اقا باشه دیگه برای مثال ما دائم داریم اموزش میدیم به دخترامون که اعتماد نکنین ،فلان ج ...

پسرای من که فقط تو چشم خانمها نگاه میکنن موقع حرف زدن چشمشون پایین‌تر نمیاد میگن این بی احترامی به یه خانمه  همیشه احترام میذارن هیچوقت ندیدم به چشم بد به یه دختر یا خانم نگاه کنن

پسرای من که فقط تو چشم خانمها نگاه میکنن موقع حرف زدن چشمشون پایین‌تر نمیاد میگن این بی احترامی به ی ...

خیلیم عالی خب شما خوب تربیتشون کردین و وقت گذاشتین دیگه از طرفی احتمالا خودتون و همسرتون هم رفتار درستی داشتین و الگوهای خوبی داشتن 

آخه قرار نیست پسرا خانم باشن پسر باید شیطون تر وجسور تر باشه اتفاقا مادر پسر بودن کیفش بیشتره چون ق ...

نگفتم عاشقشون نیستم قطعا هر سه تاشون به تیکه از وجودم هستن .ولی پسرا بخاطر همون جسور بودنشون تربیتشون سخت تره