2777
2789
عنوان

من یه مجردم خوشبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توالت رو که هرجا باشی باید بشوری واینکه شوهر چیز خوبیه من 15ازدواج کردم برگردم 13ازدواج میکنم اتفاق ...

من مجردم

توالت میشورم ، صف نونوایی وایمیستم ظرف میشورم آشپزی میکنم خریدای خونه رو انجام میدم ،، مستاجریم هرسال دنبال خونه تو املاکا میرم....بیشتر از یک زن متاهل مسئولیت و فشار زندگی دارم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
خوب چرا ازدواج نمیکنی؟

ازدواج دختر دست خودش نیست

مورد مناسب پیدا نکردم

علاوه بر همه اینها کلی مشکلات خانوادگی و فشار مالی دارم 

ازدواج برای من از همه چیز واجبتره ولی نمیشه...

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
ازدواج دختر دست خودش نیست مورد مناسب پیدا نکردمعلاوه بر همه اینها کلی مشکلات خانوادگی و فشار مالی دا ...

بله شرایط آدمها فرق داره امیدوارم یه شوهر با مرام گیرت بیاد همه سختی‌ها رو بشوره ببره

بنظرم اگه ازدواج موفقی داشته باشی هیچوقت همه ی این مسئولیت ها روی دوش تو نمیوفته و طرف هم خودش رو مسئول میدونه که یکسری از وظایف رو گردن بگیره بعدش هم اگه جدی طرفت همه جوره تورو بخواد باعث پیشرفت تو میشه هواتو داره سربلندت میکنه تورو پیش همه میبره بالا نه اینکه به تو به چشم کنیز و کالا نگاه کنه 

اشک شو،اما نه تو غم.

باشرایط شما مجرد موندن بهترین کارهولی دخترایی هم هستن که بجای شوهر فقیر و بداخلاق ،، پدر فقیر و بداخ ...

بله موافقم . ازدواجی که از موقعیت بد به موقعیت خوب باشه ،قطعا برد کرده