2777
2789
عنوان

یاد یکی از ارایشگرا افتادم ک عروس نصف نیمه بیرونش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 32 پست
یه سری ارایشگرها ادمای حال بهم زن و مغروری ان و یه جوری قیافه میگیرن انگار کل مملکتو اونا میچرخونن=)

اونا نمیچرخونن؟؟؟؟؟؟؟؟

والا ک اونا میچرخونن

مملکت شده یه مشت ادم قرتی ک صب تا شب پیش همین ارایشگران

ناخن مژه لیفت لایت کراتین و تتو هاشور و ......... تازگیا هم ک شنیدم ژلم تزریق میکنن

جای تاسف داره ک تو مملکت مون درامد این قشر از یه ادم فرهنگی بیشتر شده

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من حق به خانم ارایشگر میدم میکایپ همراهمی اسمش باخودش همرامی باعروس فرق میکنه این خانم اتیله باغ تالار خراب باش میر پشت سر ارایشگر میگ فلانی عروسش بودم خرابم کرد(کسی نمیدونه همرامی بود نع عروس) کار ارایشگر میر زیرسوال پول اونقدر ارزش ندار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا انگار کارشون چیه؟ وزیر و وکیل که نیستن چقدر الکی بزرگشون می کنین

کارشون چیه؟؟؟چقدراحت راجع به چیزی که توش جاهلین حرف میزنید

شمامیخوای بی اهمیت جلوه بدین

بعدیکی ازش میپرسه که کجارفتی وکی میکاپت کرده،میگه فلانی وفلان سالن

بعدهمه میگن چه کاری زده،مثلاعروس کاره!!!واینطوری فاتحه میخونن توکارت

میکاپ آرتیست مشهد_mua

دقیقا...کتابخونه ها خلوت و آرایشگاه ها شلوغ

ما تو شهرمون کتابخونه نیست اما یه خیابون فقط آرایشگاه هست حالا من خودم یه جا رفتم برای میکاپ اون چیزی که میخواستم درنیاورد چقدرم گرفت

حالا یکی تعریفمیکرد پیرزنه موهاشو رنگ کرده بعد اومد گفته پولو پس بدید شوهرم از رنگ مو خوشش نیومده ارایشگر هم پس داده 

اون خانم خیلی مطلوم بوده من حتی قبولم نمیکرد انجام بده پولمو پس میگرفتم یا پولش میکردم چندنفر رو با قمه میفرستادم که دیگه مال مردم خوری نکنه خباصلا نگفته عروسم اون ارایشگر حرومزاده ارایش در حد پولش انجام میداده چه فرقی داره 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ما تو شهرمون کتابخونه نیست اما یه خیابون فقط آرایشگاه هست حالا من خودم یه جا رفتم برای میکاپ اون چیز ...

حالا از حقم نگذریم بعضیاشون منصفن اما در کل خیلیاشون پول پارو میکنن و پول اضافی میگیرن...

کارشون چیه؟؟؟چقدراحت راجع به چیزی که توش جاهلین حرف میزنیدشمامیخوای بی اهمیت جلوه بدینبعدیکی ازش میپ ...

وا چته دعوا داریا🙄🙄

باشه کارتون خیلی مهمه می بخشید متوجه نشدم شما میکاپ کارین🤐🤐🤐