2777
2789
عنوان

فهمیدم سرعت خودم دو برابر کمکیم هست

1118 بازدید | 52 پست

امشب قرار بود بریم خونه دوستم مهمونی

که مادرشوهرم زنگ زد گفت میخوایم بیایم خونتون

من محترمانه بهشون گفتم می‌خوایم بریم خونه دوستم و ان‌شاءالله یه وقت دیگه

بعد مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم و گفت ممکنه مادرت همین امشب بمیره و تو تاابد در حسرت بمونی که چرا به جای دعوت خانواده‌ات رفتی خونه دوست زن...ات

شوهرم هم از من خواست که من برم مهمونی و اون بمونه خونه تا خانواده‌اش بیان

خلاصه با شوهرم یه تقسیم کار کردیم که خونه رو تمیز کنیم

دیدم سرعت خونه تمیز کردن من دوبل خانمی هست که برای نظافت میاد و همچنین خیلی با دقت‌تر تمیز می‌کنم باوجود اینکه از نظافت متنفرم

یه جاهایی رو تمیز کردم که مشخص بود خیلی وقته پاک نشده و کثیف شدنش مربوط به این دو روز نیست و یه کثیفی چندماهه هست که من تاحالا بهش توجه نکردم

احساس می‌کنم از جانب همه داره بهم ظلم میشه و همه دارن بهم ناحقی میکنن 

واقعاً عصبی شدم

چه مادر شوهرریییی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدای اون خانومه که معلومه از زیر کار در میره، چه مادرشوهر حریفی داری 😬😬

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

دائم درحال عذاب وجدان وارد کردن به شوهرمه

هوووف

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کار شوهرت بدتر از مادرشوهرته. نباید قبول میکرد. تو هم نباید تقسیم وطایف میکردی همه رو مینداختی گردن شوهرت. تمیزی و خرید و پذیراییو. تو هم به خودت میرسیدی واسه مهمونی

خب ب کمکی باید توضیح بدید ک کجاهارو تمیز کنه بعدم اون برا پول کار میکنه شما برا تمیزی معلومه ک تفاوت ...

خب منم در شغل خودم برای پول کار می‌کنم ولی ناقص کار نمی‌کنم 

تازه امروز متوجه شدم که اون قسمت‌ها کثیفه تا حالا دقت نمی‌کردم