2777
2789
عنوان

فهمیدم سرعت خودم دو برابر کمکیم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 52 پست

من ترجیح میدم کارگر بیاد و خوبم تمیز نکنه اما خودم پانشم خوب تمیز کنم!!! ببین معلومه که خیلی کارا رو آدم خودش بهتر انجام میده! منتهی باید ببینی چرا یکیو میاری؟ چون یا خوشت نمیاد از تمیزکاری یا وقت نداری! تو هرگز نمیتونی همه چیز رو با هم داشته باشی! یادت باشه! 

و چقدر مادرشوهرت خره جسارتا، چه حرف احمقانه ای زده به شوهرت!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم کارگر بیاد و خوبم تمیز نکنه اما خودم پانشم خوب تمیز کنم!!! ببین معلومه که خیلی کارا رو ...

امروز نمی‌تونست بیاد وگرنه باز هم ترجیح میدادم اون بیاد

خودن الان شانه درد گرفتم

مادرشوهرم خیلی غیرقابل تحمله؛ خیلیییییی

امروز نمی‌تونست بیاد وگرنه باز هم ترجیح میدادم اون بیادخودن الان شانه درد گرفتممادرشوهرم خیلی غیرقاب ...

دقیقا، خودت دوست نداری و اذیتم میشی، دیگه چشمت روی یه سری چیزا ببند🌼

مادرای پسرای ایرانی همه همینن، به پسرشون عذاب وجدان میدن

عزیزم اون نظافت چی هم به مقدار پولی که میگیره کار میکنه...درست نیست که انتظار داشته باشی در عرض چند ...

من توی نصف زمانی که اون یه جایی رو تمیز می‌کنه خیلی خیلی تمیزتر انجامش دادم

دیگه هرکس یه شغلی داره و مجبوره با شرایطش کنار بیاد همینطور که منم مجبورم با شغلم کنار بیام

فکر کنم دلش میخواد رکورد نوح نبی رو بشکنه

مگه چند سالشونه؟ 

شوهر منم تمام ۱۵ سال زندگی مون میگفت مادرم آفتاب لب بومه! گفتم لعنتی آخه این چه بومیه که ته نداره؟؟؟؟؟؟ ۱۵ ساله همینو میگی!!!! 😂😂😂

پس خودت تمیز کن دیگه کارگر نگیر!!!

چه ربطی داره هرکسی یه شغلی داره و باید درست انجامش بده

مثلاً یه نفر از عمل جراحیش راضی نیست بگیم خودت عمل کن

یکی از ساخت خونه راضی نیست بگیم خودت بساز 

سلام مریم جان 

بازم حماسه ای دیگه از مادرشوهر ملعووووون://///

ولی خودت برو خوش بگذرون😍

درباره کمکی هاهم متاسفانه اکثرا همینا درست انجام نمیدن و ظاهرکار تمیز میکنن 🤦‍♀️🤦‍♀️

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

مهمونی خوش بگذره امیدوارم بتونین چند ساعتی از فکر این رفتار سوپر سم دور باشین و ریلکس کنین 

دومین باره امروز که در تاپیک نمی دونم چی بگم 😶‍🌫️ اینکه زورمون نرسه سخته ‌... اطرافیان بدونن و دایورت کنن سخت تر ...

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

سلام مریم جان بازم حماسه ای دیگه از مادرشوهر ملعووووون://///ولی خودت برو خوش بگذرون😍درباره کمکی هاه ...

سلام عزیزم

حالت چطوره ؟

رفتم و خانواده همسرم رو تنها گذاشتم شاد باشن😅