2777
2789
عنوان

شغل آرایشگری خرامه لطفاراهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 32 پست
خودت مگه مرجع نداری ؟اگه واست مهمه این مسئله به اون باید اکتفا کنی نه اکثریت

ندارم ولی بیشترایت الله مکارم شیرازی رونظراتش رو میخونم اونم گفته مشکلی نیست

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
حرام نیست ولی به شخصه هیچ وقت سراغش نمیرم چون بنظرم این آخرین گزینه ای که کسی میتونه فکر کنه بهش کسی ...

چرا میشه بهم بگی لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبی نیستم ولی این چیزا برام مهمه که پولم حلاله یانه

داش خیلی حساسی والا شما مذهبی نیستی مذهبی افراطی هستی اتفاقا🤣🤣

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ندارم ولی بیشترایت الله مکارم شیرازی رونظراتش رو میخونم اونم گفته مشکلی نیست

خب پس حله

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

داش خیلی حساسی والا شما مذهبی نیستی مذهبی افراطی هستی اتفاقا🤣🤣

واقعا نمی‌دونم همینجوریش کلی گناه دارم نمی‌خوام اینم اضافه بشه

چرا میشه بهم بگی لطفا

الان هرکس میخواد فقط یک پولی دربیاره میره یک رنگ مو یاد میگیره یا چمیدونم یک دوره ناخن کاری

سر هر کوچه بری یک آرایشگاه هست

و بنظرم اصلا شغلش هیچ پرستیژی نداره 

من کلا شغلی که توش تحصیلات آکادمیک نداشته باشه رو شغل درستی نمیدونم و خوشمم نمیاد ازش 

نمیدونم عزیزم یکم پیچیدست اگه برات مهمه بهتره زنگ بزنی از مرجعت بپرسی عزیزم من نمیدونم حرامه یا نه و ...

ایت الله مکارم گفتن مشکلی نیست ولی بعضیام گفتن حرامه

هان😐

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|     خواننده 🎼| برنامه نویس👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀| آشپز👩🏻‍🍳|   شماره‌دوز🪡| در حال یادگیری انیمیشن سازی🌈 عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾°🌤A girl with big goals°

ببین حکمش چیه حتما در این مورد هم بررسی شده

ایت الله مکارم گفتن مشکلی نیست ولی بعضیام گفتن حرامه

ب نیت اینکه طرف میخواد خودشو پیش شوهرش خوشکل کنه برو جلو😁

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم