2777
2789

سلام دوستای گلم

یه پیشنهاد داشتم. ما که اینقدر تو سایت هستیم و گاها وقتمون هدر میره بیاین یه کار باحال انجام بدیم.

این دفعه هر کاربر یه کار خیر و مفید میگه که کاربر بعدی باید انجام بده

تقلید از تاپیک قبلی یکی از کاربرا😎 با اندکی تغییر و تصرف😁 

خب حداقل این مفیده😉

مثلا : کاربر بعدی باید امروز یه نامه عاشقونه به شوهرش بنویسه و بذاره تو وسایل هاش😍

بچه ها پایه باشین انجام بدینا فقط نوشتن الکی نباشه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر بعدی بره شوهرشو ماچ کنه 😜

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

کاربر بعد من یک صلوات از ته دل واسه مامان شدن منتظرای سایت بفرسته😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
کاربر بعدی بره شوهرشو ماچ کنه 😜

اوه اوه اخ جون😆😆😆😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

کاربر بعدی برو حموم😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

کاربر بعدی یه شارژژ دهی برامن بگیره 😂

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
 کاربر بعدی یکی بزنه تو سر شوهرش با دیوار یکی شه 😐😁

چشم😅

وقتی اومد 

استارتر گرفتی مارو؟ فک کردی عمل میکنن نی نی سایتیا😅😅😁