2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی کار خیلی زشتی داره میکنه منم تازه فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 46 پست
زنگ میزنه ی ساعت با تلفن وقتمو میگیره انقدر حرف میزنه ک‌نگو تلفنو چیکارکنم

عزیزم شما انتخاب میکنی جوابشو بدی، اون لحظه که بهت زنگ میزنه جواب نده، بعد اخر شب بهش زنگ بزن و کوتاه صحبت کن یا بگو الآن باید جایی برم بعد زنگ میزنم ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
کمتر خونش رفت و امد کن تایمهای اونجا بودنت رو کاهش بده هزار تا راه دیگه مجبور نیستی که

من اون‌هفته بعداز دوماه رفتم خونش انقدر رفت وامدمو کم کردم ک دگ‌کم مونده التماس کنن بیایین

فقط جدیدا تلفنی زنگ میزنه خیلی حرف میزنه و فهمیدم ک خالی زیاد میبنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما انتخاب میکنی جوابشو بدی، اون لحظه که بهت زنگ میزنه جواب نده، بعد اخر شب بهش زنگ بزن و کوتا ...

من‌همیشه خواستم دعوا و بحث بینمون نباشه خیلی جاها کوتاه اومدم‌رفت و امدمو کم کردم ارتباطمو کم کردم ولی فهمیدم تلفنیم نباید زیاد باهاش صحبت کنم

من اون‌هفته بعداز دوماه رفتم خونش انقدر رفت وامدمو کم کردم ک دگ‌کم مونده التماس کنن بیایینفقط جدیدا ...

تلفناشو جواب نده اعصابت رو از سر راه نیووردی که ول کن بابا بیخیال

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
تلفن که زنگ میزنه شماره رو دیدی جواب نده پرسید بگو حموم بودم بیرون بودم خودشم گفتنی گوشیت رو بردار ب ...

ازاین ب بعد همینکارو میکنم

چند روز پیش بهش زنگ زدم گفا بهت زدم جواب ندادی منم گفتم ک متوجه نشدم گفتم میخوام برم دنبال بچم بیارمش از مهد تلفنو بدون خداحافطی قطع کرد حالا خودش تا یکی زنگ خونشو میزنه سری قطع میکنه ی وقتاهم اصلا خدافظیم نمیکنه

تلفناشو جواب نده اعصابت رو از سر راه نیووردی که ول کن بابا بیخیال

بعد زنگ میزنه ب شوهرم میگه زنت جوابمو نداده منم میگم‌واسه اینکه داستان جدید درنیاد جواب نمیدم یاد گرفتم باید چیکارکنم

ازاین ب بعد همینکارو میکنمچند روز پیش بهش زنگ زدم گفا بهت زدم جواب ندادی منم گفتم ک متوجه نشدم گفتم ...

تموم شد و رفت خدا رو شکر کن باهاش تو یه ساختمون نیستی چاره داری من که تو یه ساختمونم چارم از تو کمتره هر چند خوب کنترل میکنم رفت و امدم خیلی کمه ولی در تلاشم که از اینجا برم

تموم شد و رفت خدا رو شکر کن باهاش تو یه ساختمون نیستی چاره داری من که تو یه ساختمونم چارم از تو کمتر ...

از خدا میخوام ک برات چاره سازی کنه و بهت کمک کنه بتونی ی خونه خوب پیدا کنی و بری واقعا خیلی خیلی سخته خدا خودش بهت کمک کنه هرکاریم کنی فرسنگها دورترم بازم زهرشونو میریزن البته همه مادرشوهرام بد نیستن

بعد زنگ میزنه ب شوهرم میگه زنت جوابمو نداده منم میگم‌واسه اینکه داستان جدید درنیاد جواب نمیدم یاد گر ...

نه دختر سیاست داشته باش به شوهرت نگو چه نقشه ای تو سرت داری بگو عه حموم بودم یا بچه خواب بود تلفن رد کشیدم یا یه لحظه رفتم سرویس مامانت زنگ زد بعدم گفت زد بگو باشه زنگ میزنم بعدم زنگ نزن اگه پرسید شوهرت بگو مشغول کار شدم تو خونه به کلی فراموش کردم

از خدا میخوام ک برات چاره سازی کنه و بهت کمک کنه بتونی ی خونه خوب پیدا کنی و بری واقعا خیلی خیلی سخت ...

الهی امین ولی باور کن همشون بدن حتی خوب خوبشونم بازم بده

نه دختر سیاست داشته باش به شوهرت نگو چه نقشه ای تو سرت داری بگو عه حموم بودم یا بچه خواب بود تلفن رد ...

آهان اره این بهتره مثل خودش ک باسیاست گند میزنه ب ادم منم همینکارو میکنم

الهی امین ولی باور کن همشون بدن حتی خوب خوبشونم بازم بده

چی بگم والا منم هنوز مادرشوهر خوب ندیدم ولی عروس خوب دیدم ک با وجود مادرشوهر بد بازم خوب با مادرشوهر تا کردن منم بی احترامی بهشون نکردم خدا میدونه هنوز با وجود ۶ سال از زندگی مشترکمون بازم بهشون میگم شما بیشتر تو خودم میریزم باخودم میجنگم یا ی وقتایی با شوهرم متاسفانه چون دگ نمیتونم کاری کنم میریزم رو شوهرم و انثدری تحملش برام سخت میشه ک ب اون‌میگم و اونم ناراحت میکنم

خیلی بهم‌برخورددارم‌سعی میکنم کارشو هضم‌کنممیخوادمنو خراب کنه درست متوجه شدم؟

نه زود قضاوت نکن یه سیب‌و بندازی بالا هزارتا چرخ میخوره تا بیاد پایین.

ممکنه بیماری نهفته داشته باشه فقط آگاه شدی دیگه جوری رفتار کن انگار نشنیدی. ولش کن خودتو با کی میخوای دربندازی اصلا ارزش نداره. اگر منظور داشته باشه که بدترین جواب همون نادیده گرفتنشه 

اگرم بیمار باشه که دست خودش نیست

شاید بدون منظور باشه واقعا 

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
چی بگم والا منم هنوز مادرشوهر خوب ندیدم ولی عروس خوب دیدم ک با وجود مادرشوهر بد بازم خوب با مادرشوهر ...

اصلا به شوهرت هیچی نگو 

چرا زندگی خودت رو خراب میکنی مادرش هر چی گفت خیلی با ادب جوابش رو همونجا بده بزار اون بسوزه هیچی از اون به شوهرت نگو تازه شوهرتم دیدی بگو بخند بزار بیشتر بسوزه مادر شوهرت همیشه هم یادت باشه بهترین توهین به یک انسان بی تفاوت رفتار کردن چون اگه ناراحت بشی اون خوشحال میشه که چیزی گفته تو ناراحت بشی ولی اگه اهمیت ندی میگه ببین خیالشم نیست و خودش بیشتر میسوزه