2777
2789

🤣🤣🤣میدونم خیلی کمه نظرتون چیه

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا با این گرونیا واقعا هیچی نمیشه حتی طی سالیان دراز👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کارت ملت طرح گر.دونه بگیر 

۵ تومن بنداز اونجا 

هر ماه قرعه کشی دارن اگه برنده بشی وام میده بهت بدون ضامن

بعد بزار ویپاد هم امتیاز بگیر هم وام های پشتوانه ویپاد 

یک تومن هم یک تومنه بنظرم ارزش داره 

لایک نکنید 🙏

کارت ملت طرح گر.دونه بگیر ۵ تومن بنداز اونجا هر ماه قرعه کشی دارن اگه برنده بشی وام میده بهت بدون ضا ...

ببین اتفاقا دیروز رفتم ملت حساب باز کنم

خانومه گفت طرح شایان  و بزن 

بعد الان اومدم دیدم تو گوگل که همه میگن دروغه 

بنظرت اگر پولی به حسابم بیاد به معنی اینکه بانک پولمو برمیداره ؟ به صورت خودکار واسه وام

یا تا خودم سراغ این وام و ایناش نرم چیزی نمیشه؟ 

ببین اتفاقا دیروز رفتم ملت حساب باز کنمخانومه گفت طرح شایان و بزن بعد الان اومدم دیدم تو گوگل که هم ...

کارمند بانک گفت شایان بزن ؟

شایان باید همیشه ۱۵ میلیون به بالا تو کارتت باشه ولی گر.دونه ۵ میلیون کافیه تا هر ماه شانس برنده شدن داشته باشی 

در مورد شایان نمی‌دونم ولی طرح گر.دونه یه کارت معمولی همه کار هم میشه باهاش انجام داد

لایک نکنید 🙏

کارمند بانک گفت شایان بزن ؟شایان باید همیشه ۱۵ میلیون به بالا تو کارتت باشه ولی گر.دونه ۵ میلیون کاف ...

اره اون گفت

نه ببین منظورم اینکه یوقت بانک فکر نکنه من پولام واریز شده واسه وام اصلا نزاره باهاش کارت به کارت کنم منظورم اینه کارت به کارت

اره اون گفتنه ببین منظورم اینکه یوقت بانک فکر نکنه من پولام واریز شده واسه وام اصلا نزاره باهاش کارت ...

طرح شایان که شما گرفتید رو نمی‌دونم عزیزم از پشتیبانی سوال کنید 

لایک نکنید 🙏

طرح شایان که شما گرفتید رو نمی‌دونم عزیزم از پشتیبانی سوال کنید

وای یعنی چی ؟؟؟ ببین متوجه حرفم هستی ؟ میگم من اصلا وام و اینا نمیییخوام 

ولی اگر مثلا حقوقم و بزنن 

خود باانک پولمو برمیدارههه؟؟؟؟

یا نه میتونم کارت به کارت کنم عین یه کارت معمولی استفاده کنم

وای یعنی چی ؟؟؟ ببین متوجه حرفم هستی ؟ میگم من اصلا وام و اینا نمیییخوام ولی اگر مثلا حقوقم و بزنن خ ...

نه تا وقتی وامی نداشته باشه نمیتونن اینکارو کنن پولت سرجاشه 

کارت به کارت رو نمی‌دونم 

لایک نکنید 🙏