2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بازم بهم گفت خوشگلی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 38998 بازدید | 385 پست
عکس یکی از دخترای نی‌نی‌سایتهخودش نیستمن یادمهه اینو تو یه تایپک دیگه دیده بودم

وای یا ابلفضل 

واقعا چطوراعتماد میکنن عکسشونو میزارن یکی مث اسی سو استفاده میکنه

کجایی آرزوی محال...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولیه رو به بالا هست اینجا هی میگفتن زشته بنده خدا رو

رفتار آدما تو برداشتی که آدم از قیافشون داره موثره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
داخل کدوم تاپیک عکسش هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17232923/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%82%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%86%D9%86%D9%86?page=9

صفحه 9

کجایی آرزوی محال...

عکس دختر لباس سفیده که گذاشتی و میگی منمقسم میخورم مال یکی از دخترای نی‌نی‌سایت بودقبلا گذاشته بود گ ...

این خودشه 😂🤌 همون کاربره هست

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

عکس دختر لباس سفیده که گذاشتی و میگی منمقسم میخورم مال یکی از دخترای نی‌نی‌سایت بودقبلا گذاشته بود گ ...

خب خودشه دیگه🤣🤣🤣

منم دیدم

همین اسیه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

فرق دارن اون لباس سفیدی که گفت خودمم با اون یکی تامیک قبلش

میگم که خودش نیست

تایپکاشو دیدم

اون استارتری که این تایپک رو زده بود عکسش رو اسی داره پخش میکنه میگه مال خودمه

صد درصد مرده عکس زنای مردم رو برمیداره

از تایپکاش با قلب بنفش و درخواست دوستی هم مشخصه