2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بازم بهم گفت خوشگلی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39154 بازدید | 385 پست

داداشیا اومد خبرم کنید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشیا اومد خبرم کنید

عزیزم ما سیسی هستیم

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
سلام عزیزم خوبی؟ چند وقت بود تو سایت ندیده بودمت ، گفتم ازت حال و احوالی بپرسم🙏🏻🤍

سلام عزیز دلم خوبی 😘😘 ...یه مدت از سایت رفتم تازه برگشتم ...قربون محبتت عزیز دلم 😘😍 شما خوبین؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اسی کلا شخصیت عجیبی داریتاپیکای قبلت خواستی عکس کفشاتو نشون بدی پاهای لختتو تا زنو انداختی بیرون و ع ...

این همونه که موهای پاهاشم معلوم بود؟؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

چهره ات معمولیه دیدمت قبلا خوبیانقدر قیافه هاشون داغونه بهت میگه خیلی خوشگل؟😂😅

کاری به زشتی و زیباییش ندارم ولی درکل یه نگاه به تاپیکاش بندازی میفهمی اسی خودش کرم درون داره کلا

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...