2777
2789
عنوان

بچها بیاید میخام دختر همسایمونو ببرم مشهد معلوله

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول که دارن ولی ایشونو هیچ جانمیبرن

سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن میدونم قصدت خیر  ولی این کارو نکن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب چیکار کنم دلم براش میسوزه ارزوشه بره حرم امام رضا نمیزاره اتفاقی بیفته

اگه یکی از اعضای خانوادش همراهت اومد که هیچی اگه نیومد کارت اشتباهه دیگه خود دانی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اخه امام رضا نمیزاره اینجوری بشه

باشه.

ما داشتیم تو مسیر برگشت راه طبس خانواده تصادف میکنن. پدر و دختر یک ساله مییمرن.خود دانی.مگه نشنیدی.حالا ک اصرار داری ببرش.خدا کنه اتفاقی نیوفته.ک صد صاحب همین معلول پیدا میکنه

اخه امام رضا نمیزاره اینجوری بشه

عزیزم اگه اینجوری باشه اینایی که تصادف میکنن هم خدا نمیزاره اینجوری بشه. اون حادثه منا هم که اتفاق افتاد میخواستن برن خونه خدا دیگه. خدا نذاشت اینجوری شه؟یه جاهایی احتیاط شرط عقله. مسئولیت قبول نکن چون هزارو یک مشکل پیش میاد که اصلا پیش بینی هم نمیکردی. خیلی هم کار سختیه یه تار مو ازش کم شه خانوادش ازت نمیگذرن پس بیخیال شو

تصمیم تون قشنگه واقعا😍افرین.

کاش یکی از اعضای خانوادشونم همراهتون میومدن.

که خیالشون راحت تر باشه و دلشون قرص باشه.

به هرحال قلق عزیزدل شونو بلدن.

البته که مسئولیت زیادی رو دوشتون میوفته

و سعی کنین با رضایتی که از ته دلشونه سفر برید

شاید خنده دار بنظر بیاد ولی

رضایت نامه کتبی داشته باشین😅

اگه خانوادشونم با خود این عزیز

راهی میشدن که خیلی بهتر بود..🥰

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱