2777
2789

احساس میکنم ضربانش خیلی کنده جوری که دست میزارم رو قلبم بزور حس میشن و اینکه انگار یه سنگ رو قلبمه خیلی سنگینه نفسمم به سختی بالا میاد 

اتفاق خاصی هم نیوفتاده فقط یکی از زخمای کهنه ی روحم سر باز کرده حالمو گرفته

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

ولی من برای تجربه چنین دردی واقعا سنم کمه ☹️

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تیر میکشه 

حالمم بد میشه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اررره سر ی بیشعوری

برای من تقصیر کسی نیست تقصیر خودمه که با سهل انگاری خودمو به این روز انداختم هنوز که هنوزم درست نشدم

اره تیر میکشه حالمم بد میشه

چیکار کنم خوب شه واقعا غیرقابل تحمله قبلا اینجور نمیشدم

منم تیر میکشه قلبم اگه گریه شدید کنم منم ۱۷ سالمه🙃

آخ آخ مگه ۱۷ سال چقدره

چیکار کنم خوب شه واقعا غیرقابل تحمله قبلا اینجور نمیشدم

ارامبخش بخور البته دمنوشا

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آره من همین الان درد دارمچی شده حالا عزیزم

اتفاق جدیدی نیست 

من اینقدر افسرده و تنبل شدم نمیتونم درس بخونم پیشرفت کنم خودمو از شر از زخم زبونا راحت کنم

بی عرضه ای ، به درد نخوری ، مزاحمی ، اضافه ای ، خنگی و .....

اینا کلمه هایین که هرکدوم مثل یه چاقو رفتن تو قلبم

آه بکشمن وقتی آه میکشم یکم دلم سبک میشهبعدشم سعی میکنم با یه کاری سرگرم شم

ممنونم

ارامبخش بخور البته دمنوشا

قبل گریه میکردم آروم میشدم ولی الان اشکام خشک شده فقط بغض تو گلومه هرکارم میکنم اشکم در نمیاد