2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قضیه متفاوت 

ضامن نشدن حق داره 

اما در مورد رفت آمد از شما سو استفاده میکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بعضیوقتا ضامن برادر شدن هم اشتباهه چون بهش مطمین نیستیاشتارتر شوهرت تو دادن وام ها به مشکل میخورد خو ...

عزیزم شوهرمو میشناسم ولی اون نمیشناخت نمیزاره یه قسطش عقب بیفته اصلا از قسط و وام بیزاره میگه یه وقت یادم میره من اصرار کردم بگیره چون نیاز داشتیم

نخیر حق نداری دیگه رانندش باشی

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

روم نمیشد بگم نیا هرچندخانوادم دعوام میکردن میگفتن خدایی نکرده اتفاقی بیفته ولت نمیکنن گفتم طوری نیس ...

حالا که اون روش شد قشنگ گفت نه تو هم بگو این دوره زمونه باید بدرد کسی بخوری که جایی بدردت بخوره بگو شوهرم نمیزاره دیگه 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
پس یه لطفی که زحمتی نداشتهواگه مسیر یکی نبود قطعا نمیرفتی

خب اینم در نظر بگیر اگه این بنده خدا نمیرسوندش خانم باید کلی پول اسنپ و کرایه میداد😑

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

عزیزم تاکسی کار نمیکنم که سرکارمون یکی بود باهام میومد یه بار تعارف نزد حداقل کرایه ای چیزی. ببخشید نمیدونستم چون مسیرم باهاش یکی بوده وظیفم بوده ببرمش شرمنده

عزیزم تاکسی کار نمیکنم که سرکارمون یکی بود باهام میومد یه بار تعارف نزد حداقل کرایه ای چیزی. ببخشید نمیدونستم چون مسیرم باهاش یکی بوده وظیفم بوده ببرمش شرمنده