2777
2789
عنوان

دخترا این تاپیک پربازدید که گفته زن دوم داره شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 66 پست

اون خانم به خاطر بچه هاش مونده بود .کاری که هر مادری  در هر شرایطی می کنه .مادربودن یعنی همین. حیوانات هم برای دفاع از بچه هاشون جونشون رو به خطر میندازن.جلو شیر و گرگ و مار می ایستن تا بچه هاشون زخم به بدنشون نرسه .من به شجاعت و غیرت و انسانیت استاتر واقعا آفرین میگم  .خوندی که گفت زن دوم به بچه دوماهه خودش سیلی زده بچه اینو بدتر می کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر اول همسرت بوده اونه که باید بهت متعهد باشه نه اون زن منم خیانت دیدم اما هرگز اون زن رو مقصر نمی ...

دو طرف مقصر شاید اگه زنه کرم نمیریخت کنه نمیشد و عشوه نمیومد مرده ام این غلطا یاد نمی‌گرفت ولی خب مرده ام مقصره 

منم فک میکنم از ترس جون بچه هاش طلاق نمیگیره ولی خب تو متن تاپیک انگار ناراحته چرا شوهرش همش پیش اون ...

والا دوست داشتن یه مرد بعد اون کارایی که کرده حماقت محضه

من فک کردم شاید بخاطر بچه هاش یا مشکلات مالی ناراحت باشه اگه دوسش داشته باشه که..

مقصر اول همسرت بوده اونه که باید بهت متعهد باشه نه اون زن منم خیانت دیدم اما هرگز اون زن رو مقصر نمی ...

در حد توانم شوهرمم ادب کردم هشت ماهه سگ محلش کردم و حرف نمی‌زنم باهاش 

بابای خودشون مسئولیت پذیر نیست این باشه گوه بزنه به زندگیش ما زنا چقدر بدبختم با دلسوزیمون مردا رو ه ...

بابای خودش تو گور خودش میخوابه

خواهر من طلاق گرفت بچشو سپرد به شوهرش چون میدونست بچش جسمی و مالی در رفاهه بله در این صورت منطقیه

ولی اگه قرار باشه بچه ها بیفتن تو بدبختی مادر نباید دلسوزی کنه؟

بهترین کار اینه پول جمع کنه بتونه بعدا با بچه هاش جدا شه

اون خانم به خاطر بچه هاش مونده بود .کاری که هر مادری در هر شرایطی می کنه .مادربودن یعنی همین. حیوان ...

چرا ما زنا باید گیر بچه ها باشیم ؟ پس بابای عنشون چی؟ دلش برا بچه هاش نسوخت رفته با ی ج ن ده تولید مثل

آره پذیرفته گیرش اینه چرا تو دو شب پیش اون می‌خوابه یه شب پیش این 😭

حالا اینو نمی دونم فیک یا ن ولی اشنای ما زنه خودش استقلال مالی داره بچه هاشم پیش خودش باز خودشو کوچیک میکنه برا شوهرش 

همش حس میکنم اینطور زنا لنگ رابطه ی جنسی هستن ک تن میدن ب همچین خفتی

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

بابای خودش تو گور خودش میخوابهخواهر من طلاق گرفت بچشو سپرد به شوهرش چون میدونست بچش جسمی و مالی در ر ...

پولش کجا بود این مردک 

تا الان پول جمع نکرده الان که شلوار آقا دوتا شده پول میده این جمع کنه بدبخت

آره یه پسر ۵ ساله

پس برا همون تونستی ۸ ماه قهر باشی من نتونستم چون پسرم بزرگ بود وسط امتحان های نهاییش بود روانش بهم ریخت ۱۵ روز قهر کامل بعدشم سر سنگین شدم اما خب بماند چیا کشیدم ...

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂