2777
2789
جدی 😅چه خوب ایول

😅😅😅 البته اصالتا برای یکی از روستا هایی. 

غرب بندر ‌ اسمش رویدره اگه بشناسی 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط منم که از ازدواج متنفرم؟

از ازدواج متنفر نباش عزیزم 

ازدواج خیلی قشنگهه رویایی هست 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
حسرت نمی‌خوری دوتا زوج عاشق ببینی

نه عزیزم من خودم شوهر داشتم و الانم دارم نامزد .شما وابستگی های خودتون و حسرت های خودتون 

رو ک ب بقیه ربط ندید لطفا خصوصا ک اقا هستی و محتاج زن

۲۶ اره خب. بعد اخه چطور مامانم بره مسجد. من خودم بیشتر تو اجتماعم

مامانت که نه میگم بره ،خودت .مثلا دیده بشی.

نگران نباش به وقتش شوهر خوب گیرت میاد 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اطراف های خمیره

افرین بر شمااااا 👏👏👏

مامانت که نه میگم بره ،خودت .مثلا دیده بشی.نگران نباش به وقتش شوهر خوب گیرت میاد

من خودم دبیرم. بعد اون قدر خواخلاقم. 

خواستکار هم دارم. هر جا رفتم گفتن بهمون 

ولی رسمی نشده نیومدن در خونه‌ 

نمیدونم دلیلش چیه 

هزینه ها رفته بالا طلاق زیاد شده خیانت زیاد شده.رابطه جنسی قبل ازدواج زیاد شده توقع پسرا هم رفته بال ...

آره ولی همون رابطه هم عاشقانه و با همسر نباشه بدرد نمیخوره. خدا کنه اوضاع بهتر بشه وگرنه با این روند نصف بیشتر دهه هفتاد و هشتاد مجرد میمونن 

ایول همشهری درآمدی پس😅

نگو شمامم برا خمیری این طرفاییییی 

من خودم دبیرم. بعد اون قدر خواخلاقم. خواستکار هم دارم. هر جا رفتم گفتن بهمون ولی رسمی نشده نیومدن در ...

شاید یکی هست که نمیزاره 🤔

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
@زیبارویی‍ تاپیکاشو بخون🤣

تایپیک های منو ایشون بخونه یا من تایپیک های ایشون رو بخونم