2777
2789
یه سوال داشتم اینکه،کسی از مامانا هست بچه شیرخواره داشته باشه و اگر زحمتی نیست و راضی هست بتونه به ب ...

جان؟

کدوم شهری

واس چی خب شیرخشک بده 

الان مادراشیر دارن نمیدن شیرخشک میدن شما دنبال دایه میگردی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان؟کدوم شهریواس چی خب شیرخشک بده الان مادراشیر دارن نمیدن شیرخشک میدن شما دنبال دایه میگردی؟

یه پنج سالی هست اومدیم

سمت هشتگرد

نه شیر خشک نمیخوره اصلا و اینکه دختر گلیم از رحم اجاره ای هستش عزیزم

یه پنج سالی هست اومدیمسمت هشتگردنه شیر خشک نمیخوره اصلا و اینکه دختر گلیم از رحم اجاره ای هستش عزیزم

اها کاش همون خانوم شیرش میدادن خب

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وکیل نذاشت ما رو ببینه

اها

خب شیرخشک مدلشو عوض کن