2777
2789
الان تو اون یکی تاپیک تعریفش کردی😁😁

آره اونجا تعریف کردم یادش افتادم 🤣🤣🤣😅

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

این میانساله و پیرا بدترن از مردای ۴۰ ۵۰ ۶۰ ۷۰ ساله بترسیدجوونامون ماستن

ینی میخان سرصحبتو الکی باز کنن؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواسته، لعنتی بفهمششش

@niniyar‍ 

تو چقدر بی ناموسی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دوس داشته شیر بخوره ازش

از کی بسم الله

میخواسته، لعنتی بفهمششش

میدونی بچم توکریر بود  تکونش میدادم و

وشیشه شیر داشتم میدادم بهش  تاشوهرم داروهارو بگیره بریم دیدم داره  نگاش مبکنه گفت والا حسودیم شد ب بچه های الان امکانات دارن زمان ما اینا نبود که گفت  براخودم ناراحت شدم 

نبابا این حرفا چیهعروسش شیر خشک میده ب بچه فکرش مشغول اون بوده

اینا خیلی بد بینن یا ما خیلی خوشبین ولی حس بدی ازش نگرفتم‌😆

ولی راست میگه پیرمرداام کلا وضعشون خرابه 

اینا خیلی بد بینن یا ما خیلی خوشبین ولی حس بدی ازش نگرفتم‌😆ولی راست میگه پیرمرداام کلا وضعشون خرابه

ن قصد بدی نداشته ب نظرم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ن ب اندازه تووو

ی مرد هول اومده بین خانوما چجوریم حرف میزنه 

شرف نداری تو؟

یه پیرزنم به من همینه گفت...بدم اومد.

دقیقا میگنننن

میخواسته، لعنتی بفهمششش

خاک توسرت مردی تو؟

پیرمردا خیلی هیز و بی تربیتن . ۹۰ درصدشون

همینا که تو نی نی سایت خودشونو میکشن برای باباشون ،احتمال داره بابای یک از همینا باشه .

واااای بابای عزیزم . بابای عزیزت تو خیابون تیکه میندازه به دخترا🤣