2777
2789
عنوان

مگه وسط خیابان جای شیر دادن هست 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 55 پست
مگ هس چنین چیزی؟؟؟؟

فت و فراوان ..چیزی هم بهشون بگی پاچهتو گاز میگیرن و امل و عقب مونده و خشکه مذهب خطابت میکنن..مثل خیلی از کاربرای اینجا که دهنشون هنوز بوی آغوز میده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی بچه ها شیشه نمی‌گیرن 

اما میتونن شالی 

چادری 

پارچه ای همراه داشته باشند برای شیر دادن بچه 

من برای همین دلم نمی‌خواست به بچم شیر بدم 

حالا خودش نگرفت سینمو 

اما همش ذهنم آشفته بود 

بچه داری؟

ربطی نداره

لااقل میتونه با روسریش سینه شو بپوشونه

من خودم نوزاد دارم شیر خودمم میخوره

و بچه دومم هم هست اونم شیر خودمو میخورد ولی تو کل دوران شیردهی لباس مخصوص میپوشم هر جا هم لازم باشه شیر میدم یه نوک انگشت هم از بدنم مشخص نمیشه

برا زیر مانتو هام زیر مانتویی مخصوص دادم دوختن که یقه اش تا پایین سینه شنل ماننده و زیرش یه خط کامل به صورت اریب روی دو تا سینه هام بازه

راحت اینو یه ذره میگیرم بالا بچه شیر میخوره رو سرشو میکشم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️