2777
2789
عنوان

اگه صاحبکارتون از شما خوشش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد جبهه میگیرین اگه برا ازدواج که ببین حرفش چیه عزیزم اگه هم فقط برای دوستی هستش که خودت محکم ...

طرف ۳۵ سالشه ۱۵ سال بزرگتر اصلا فاصله درست و مناسبی نیست.

تازه ندیده مشخصه فقط برای سرگرمی میخوادش این مردای صاحبکارو فقط باید چندجا کار کرده باشی تا بشناسی 

طرف ۳۵ سالشه اصلا سال بزرگتر اصلا فاصله درست و مناسبی نیست.تازه ندیده مشخصه فقط برای سرگرمی میخوادش ...

والا من تا حالا جایی کار نکردم که بدونم چجوریع ذاتشون 

فک کنم باید ساکت باشم نظر ندم😂

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
من ازش خوشم نمیاد

بهش محل نده رابطت فقط در اندازه همون کارفرما بودنش حفط کن بجز کار درمورد چیز دیگ حرف نزن باهاش اگر بازم اصرار داشت و مرز خودشو رعایت نکرد در بیا بیرون. 

خجالتم نمیکشن 

بهش محل نده رابطت فقط در اندازه همون کارفرما بودنش حفط کن بجز کار درمورد چیز دیگ حرف نزن باهاش اگر ب ...

چندتا تاپیک قبل گفتم درمورد ازدواج حرف میزد… گفتم نه من دوس دارم اختلاف سنیم با شوهرم حداکثر ۵سال باشه

و شوهرم کارمند باشه

دروغ گفتم ک بفهمه ملاک های منو نداره

بهش بگو که من نمیتونم با کارفرمای خودم در ارتباط باشم . چون کلا این کار تو تمام دنیا غیرقانونیه و اگر کسی بفهمه مدیرعاملو به دادگاه میکشونن .

اگر میخوای باهاش باشی باید از کار استعفا بدی . چون واقعا درست نیست و بدبخت میشی

من خودم هزاران بار تجربشو دارم🤣

از زیبایی و خوبی زنش هرچی بگم کمه

هوووفف ..این آدمها وقتی چیزای خوب گیرسون می‌افته هوا براشون می‌ذاره که تخم طلا دارن و مردم براشون میمیرن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو