2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

98 بازدید | 8 پست

من بخاطر اینکه شبا بچم می‌خوابه کنارش میخابم گوشیم رو سایلنت میکنم که پیامی چیزی میاد این از خواب نپره

بعضی صبحا که از خواب بیدار میشم یادم می‌ره گوشیم رو از سایلنت دربیارم چون دیگه بیدار میشم مشغول صبحانه درست کردن برای بچم و کارای خونه میشم اصلا سراغ گوشیم نمی‌رم

چندبار اینجوری پیش اومده و شوهرم عصبانی شده که چرا گوشیت سایلنته و به من چند بار زنگ زده بود و من جواب نداده بودم و خیلی عصبانی شده بود 

امروز صبح از در رفت بیرون من  دیگه از صبح سرگوشیم اصلا نرفته بودم از صبح درگیر بودم بیدار شده بودم گوشیم رو از سایلنت در نیاوردم دیدم یکدفعه شوهرم داره در خونه رو محکم میزنه بچم هم صبح اعصابش رو بهم ریخته بود هیچ به پروپاش پیچیده بود عصبانی از اون هم بود بعد رفتم درو باز کردم گفتم چی شده گفت گوشیت رو اگه از سایلنت درنمیاری بزنم خوردش کنم منم خیلی ناراحت شدم گفتم من از صبح درگیر بودم سمت گوشی نرفتم دیگه بعد گفت چیه می‌ترسی کسی پیامی بده زنگی بزنه کنار منی سایلنت می‌کنی منم خیلی بهم برخورد اعصابم خورد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه دیگه عزیزم اون گوشی کاربردش اینه آدم کاری داره بتونه ارتباط بگیره همش سایلنتی منم باشم ...

با اون مشکل ندارم با اینکه میگه می‌ترسی کسی بهت زنگ بزنه یا پیام بده جلو من مشکل دارم

با اون مشکل ندارم با اینکه میگه می‌ترسی کسی بهت زنگ بزنه یا پیام بده جلو من مشکل دارم

خب عزیزم واقعا شماهم شوارت اینکارو میکرد حس بدی بهت دست نمیداد 

سایلنت نکن گوشیتو بزار تو حال مثلا

آواکادو سایت🥑