2777
2789
عنوان

ازدواج کردم با این خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست
چیشد اخرش کنار اومدی باهاشون؟

خیلی گریه کردم خیلی خب ذوق و شوقی برام نداشتن 

واقعا خانواده مهمه خیلی🥲🥲🥲

خب برام هیچ کاری نکردن

برا جاریا بعدی همه کاری کردن

الان دیگه۱۶ سال گذشته دیگه کنار اومدم 

ولی خیلی گریه کردم خیلی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف طبقاتی دارین؟

فرهنگی اره ما از اونا بالاتریم ولی خب بازم اونا اعتماد بنفسشون خیلی بالاست

وقتی که بقیه فهمیدن این اومده خاستگاری من همه گفتن شما به هم نمیخورین شما سطح خانوادگیتون بالاتره ولی خب دیگه..

خیلی گریه کردم خیلی خب ذوق و شوقی برام نداشتن واقعا خانواده مهمه خیلی🥲🥲🥲خب برام هیچ کاری نکردنبرا ...

منم دقیقا از همین میترسم اگه بین منو جاریم فرق بزاره چی خیلی حس بدیه

منم دقیقا از همین میترسم اگه بین منو جاریم فرق بزاره چی خیلی حس بدیه

مطمئن باش میزاره دیگه

من خواهرشوهرم باهام مشکل داشت خیلی اذیتم کرد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

جدیدا به این نتیجه رسیدم خانواده شوهر چه  با عشق علاقه برن خواستگاری چه با نفرت هیچ فرقی نمیکنه همشون یه چیزی هستن 

بعضی هاشون سیاست دارن فقط همین

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
فرهنگی اره ما از اونا بالاتریم ولی خب بازم اونا اعتماد بنفسشون خیلی بالاستوقتی که بقیه فهمیدن این او ...

اختلاف فرهنگی خیلی بده ... ما داشتیم اینجوری توی مرکز مشاوره هم طبقاتی هم فرهنگی دختره خیلی بالاتر بود ... بابا دختره همه جوره ساپورت کرد پسره رو ولی میدونی آخرش چی شد ؟ مامان پسره رفت دختر خاله پسره رو گرفت براش که بچه بیاره فکر کنم دختره مشکل نازایی داشت... یعنی من هنوز یاد اون دختر میافتم دلم براش کباب میشه ... 

خیلی خاستگارای بهتری داشتم ک اگه عروسشون میشدم منو میزاشتن روی سرشون ولی دلم با این بود

هیچ خانواده ی شوهری عروسو نمیزاره رو سرش گلم 

بعضی هاشون فقط سیاست دارن و از پسرشون حساب میبرن به عروس احترام میزارن 

تاپیک های اینجارو نمی‌بینی مگه.

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
جدیدا به این نتیجه رسیدم خانواده شوهر چه با عشق علاقه برن خواستگاری چه با نفرت هیچ فرقی نمیکنه همشو ...

ینی میتونم مثلا با خودشیرینی سیاست خودمو توی دل مادرشوهرج جا کنم؟

میترسم پسفردا بگه تو افتاده بودی دنبال پسرما ما نمی‌خواستیمت

ینی میتونم مثلا با خودشیرینی سیاست خودمو توی دل مادرشوهرج جا کنم؟میترسم پسفردا بگه تو افتاده بودی دن ...

شما چه دنبال پسرش بیفتی چه نیفتی 

خانواده شوهر همیشه متقده دختره که افتاده دنبال پسرش.

بنظرم حتما با همسرت یه مشاوره خوب پیدا کنید برید‌.

دوران نامزدی و عقد بدون دعوت اصلا خونه مادر شوهرت نرو اصلا 

نیاز نیست خود شیرینی کنی همیشه با احترام رفتار کن و سعی کن رابطه تو با همسرت خوب نگه داری 

خب راستش من خیلی ها رو دیدم که با وجود اینکه متاهل بودن و چند سال از ازدواجشون گذشته بود خانواده همس ...

فقط باید سیاست داشت جاری من خیانت کرد راضی نبودن زن برادرشوهرم بشه با همه ی مخالفتا شد بعدم با دونستن رگ خواب مادرشوهرم خودشو جا کرد اما با خیانت خب میخواستن طلاقشم بدن نتونستن بعد راحت چند سال قطع ارتباط بود با مادرشوهر جرات نداشت مادرشوهر بره خونش اخر سر با هم جی جی باجی شدن که کلک منو بکنن به اینا نیست باید رگ خواب مادرشوهره رو پیدا کنه