2777
2789
عنوان

ازدواج کردم با این خانواده

180 بازدید | 30 پست

مامانش نمیخواست منو بگیره برای پسرش هر دفعه ی بهونه میاورد حتی بی احترامی هم کرد ب خودمو خانوادم ولی خب با اصرار زیاد نامزدم اومدن خاستگاری باهاشون رفت و امد خاصی ندارم ولی خب چیکار کنم الان

نامزدم پشتمه همه جوره بخاطرم توروی همشون وایستاده ولی خب چیکار کنم ینی انتخابم اشتباه بوده؟

ببین از من به تو نصیحت... اینکه میگن تو با خودش ازدواج می‌کنی و خانواده مهم نیستن حرف مفته ... اتفاق خانواده همسرت خیلی بیشتر از خودش مهم هستن ...راهی که تو رفتی رو خیلی های دیگه هم رفتن تهش هیچی نیست ... بهت گفتم زندگی خودت رو خراب نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد دارم ادم جایی که نمیخوانش نباید بره....اگر برای ازدواج شما رو نمیخواستن تباید ازدواج میکردین

تا شما رو روی چشمشون نذاشتن اکی برای ازدواج ندین

برای شما دیگه کار از کار گذشته دیگه

⁦♥️⁩

سعی کن مشکلت رو با خانواده همسرت هر چی که هست الان حل کنی و اجازه نده این مشکل بزرگتر بشه وگرنه دچار چالش های خیلی جدی میشی

نامزدت هم قرار نیست برای همیشه قید خانواده ش رو بزنه یا مدام بخاطر شما تو روی اونها بایسته

ببین از من به تو نصیحت... اینکه میگن تو با خودش ازدواج می‌کنی و خانواده مهم نیستن حرف مفته ... اتفاق ...

چرا یکم ببشتر بهم میگی مثلا چ اتفاقایی ممکنه در اینده بیوفته بهم بزنم ینی؟

من اعتقاد دارم ادم جایی که نمیخوانش نباید بره....اگر برای ازدواج شما رو نمیخواستن تباید ازدواج میکرد ...

میگفتن شما به هم نمیخوریم نمیدونمم چرا هیچوقت ی دلیل نیاوردن همیشه حرفشونو عوض میکردن هردفعه ی بهانه

چرا یکم ببشتر بهم میگی مثلا چ اتفاقایی ممکنه در اینده بیوفته بهم بزنم ینی؟

خب راستش من خیلی ها رو دیدم که با وجود اینکه متاهل بودن و چند سال از ازدواجشون گذشته بود خانواده همسرش مدام با دختر های دیگه آشنا میکرد پسراشون رو ... یا مدام توی زندگی هاشون دخالت میکردند و با کوچکترین دعوای زن و شوهر تو دلشون قند آب میشد و از فرصت استفاده میکردن... من نمیگم بهم بزن چون نمیشه برای همه یک نسخه پیچید اما تو انتخاب خودت دقت کن ... اینجور مادرشوهر ها خوب بلدن چطور پسرشون رو از زنش جدا کنن

خب راستش من خیلی ها رو دیدم که با وجود اینکه متاهل بودن و چند سال از ازدواجشون گذشته بود خانواده همس ...

نمیدونم مشکلش چیه با من هیچوقت نفهمیدم ولی میگه من مشکلی با ت خانوادت ندارم ولی دروغ میگه پس چرا مخالف بود