من متولد۷۵اون ۵۹یه بارزن داشته جداشده دوبچه داره منم خودم یه بارجداشدم ولی بچه ندارم بچه هاش هم پیش خانوم اولشن چندین خونه وماشین داره شرکت داره پولداره قیافشم خیلی کمترمیزنه خوشتیپه چیکارکنم🤔
نه به شدت دست دلبازه همین الانم کلی خرجم میکنه اگه بقیه ده تومن حقوقشونه درماه به من بیست تومن میده
اگه اخلاقش خوبه قبول کن والا اونایی هم که با عشق یا همسنای خودشون ازدواج کردن اطرافیان همه در حال جدا شدن هستن دیگه چیزی به عنوان دوست داشتن و عشق کمتر بین خانواده ها دیده میشه
آره ولی استثنا هستن اونم با زور قرص و آمپول و اینا
نه خواهرم.نمیخوام بازش کنم اینجا، نوجوان زیاد هست. این مورد جک و ناتوانی و اینا که میگی برای ۶۰سال به بالاست. ببخشید رک گفتم🫢 چون خودم پرستاری و خواهرم مامایی خونده و مراجعه کننده هاش اکثرا سن بالاست، از نظر تجربی و آماری هم اطلاعاتش بالاست،میگم.... سطح تستسترون تا ۶۰سالگی در اقایون خیلی بالاست.
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دوست من بعد ۸سال طلاق گرفت ..بچه ننه بودن شوهر یا زن یکی از دلایل طلاقه .حتما صد درصد خیانت دلیل طلاق نیست ..یکی از اقوام دور به خاطر اینکه زنشو از اولم دوست نداشت با وجود دوتا بچه طلاق گرفت بچه ها هم با خودشن زنشم یه زن بشدت شلخته کثیف که حتی آداب اجتماعی هم بلد نبود که نه به خودش میرسید نه به زندگیش .فقط بلد بود بره خونه ی مادرش و برگرده
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو