2777
2789
چه ساده ایمطمئن باش این مرد با این سن و این تشکیلات انقد گرگ هست که نذاره یه ریال بعد جدایی بهش برسه

دقیقا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

16 سال بزرگتره چیزی نیسکه 

من خودم یکیو دوس دارم 14 سال بزرگ تره  تازه اونقدری هم مثه طرف شما وضعش خوب نیس وسن اصلا معیار نیس 

مهم اینه اهل دل باشه مرد زندگی باشه وفادار باشه  ادم خانواده داری باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به شدت دست دلبازه همین الانم کلی خرجم میکنه اگه بقیه ده تومن حقوقشونه درماه به من بیست تومن میده

اگه اخلاقش خوبه قبول کن والا اونایی هم که با عشق یا همسنای خودشون ازدواج کردن اطرافیان همه در حال جدا شدن هستن دیگه چیزی به عنوان دوست داشتن و عشق کمتر بین خانواده ها دیده میشه 

کاربری دست دو نفره

اینم مهمهاگه دختره گرم باشه، این پیرمرد براش عذاب میشه

دقیقا ،ببخشید رک میگم اون دیگه برا رابطه یه جک بزنی زیرش تا راست بشه،بعد این دختر یه گلوله آتش چی میشه؟

نه به شدت دست دلبازه همین الانم کلی خرجم میکنه اگه بقیه ده تومن حقوقشونه درماه به من بیست تومن میده

شوگر ددی داره؟ 

مرد قحط بود که بایکی که۱۶سال ازت بزرگتره و۲تابچه داره دوست هستی؟؟ 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

آره ولی استثنا هستن اونم با زور قرص و آمپول و اینا

نه خواهرم.‌نمیخوام بازش کنم اینجا،  نوجوان زیاد  هست. این مورد جک و ناتوانی و اینا که میگی برای ۶۰سال به بالاست. ببخشید رک گفتم🫢 چون خودم پرستاری و خواهرم  مامایی خونده و مراجعه کننده هاش اکثرا سن بالاست، از نظر تجربی و آماری هم اطلاعاتش بالاست،میگم....  سطح تستسترون تا ۶۰سالگی در اقایون خیلی بالاست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هیچکس بخاطر دخالت طلاق نمیگیره

دوست من بعد ۸سال طلاق گرفت ..بچه ننه بودن شوهر یا زن یکی از دلایل طلاقه .حتما صد درصد خیانت دلیل طلاق نیست ..یکی از اقوام  دور به خاطر اینکه زنشو از اولم دوست نداشت با وجود دوتا بچه طلاق گرفت ‌بچه ها هم با خودشن زنشم یه زن بشدت شلخته کثیف  که حتی آداب اجتماعی هم بلد نبود که نه به خودش می‌رسید نه به زندگیش .فقط بلد بود بره خونه ی مادرش و برگرده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دوست من بعد ۸سال طلاق گرفت ..بچه ننه بودن شوهر یا زن یکی از دلایل طلاقه .حتما صد درصد خیانت دلیل طلا ...

اینا ام هست اره ولی از این نظر ک از مرده تعریف کرد ب احتمال زیاددد خیانته دلیلش