2777
2789
عنوان

کاش با یکی ازدواج کنم که دوسش نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 23 پست
همچین آرزویی نکن زندگی با کسی که دوسش نداشته باشی جهنمه

دقیقا😭بخداهرثانیه اززندگیم مثل جهنم میگذره،همه اونایی که اسی میگه رودارم غرق پول و نازونعمت امادوسش ندارم دلم پیش یکی دیگست هرلحظه اززندگیم وزن داره کاش باعشقم بودم توآلونک😓😣😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😭بخداهرثانیه اززندگیم مثل جهنم میگذره،همه اونایی که اسی میگه رودارم غرق پول و نازونعمت امادوسش ...

شوخی میکنی دیگه؟

چرا میخای خودتو بدبخت کنی بشین زندگیتو بکن

وقتی تو رفاه و ارامشی

شوخی میکنی دیگه؟چرا میخای خودتو بدبخت کنی بشین زندگیتو بکنوقتی تو رفاه و ارامشی

چه آرامشی وقتی قلبم درد می‌کنه وقتی حسرت ازوجودم می‌باره وقتی جسمم یجاست قلبم یجادیگه😭هرجامیرم میگم ایکاششششش......😣

چه آرامشی وقتی قلبم درد می‌کنه وقتی حسرت ازوجودم می‌باره وقتی جسمم یجاست قلبم یجادیگه😭هرجامیرم میگم ...

میفهممت سخته💔

سعی کن ذهنتو مشغول کنی واقعا هیچی جای عشق رو نمیگیره متاسفانه

چطور؟مگه کمی دوست داشتن به وجود نمیاد؟

اگه حسی بهش نداشته باشی ممکنه بعد خوشت بیاد ازش ولی اگه از اول دوسش نداشته باشی بعید میدونم یه روز خوشت بیاد ازش

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️