جای ما مامانا نیستین که با هزارتا کار و مسئولیت و سختی زندگی نه خواب راحت داشته باشی نه خوراک . نه تفریح . الان خودم یه ماهه بچه هام پشت سر هم مریضن فقط برا دکتر بیرون رفتم کلا تو خونه در حال کار و بدبختی. حالت عادیشم همینه . خداتونو شکر کنید اگه تفریح ندارید اقلا خواب و خوراک و حموم رفتنتون دست خودتونه و ازادید ناشکری نکنید
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
حالا وقت داری عزیزم . بچه داری و خونه داری تهش به همه دخترا می رسه حالا یه کم زودتر یه کم دیرتر . اما این روزای جوونی و مجردی دیگه تکرار نمیشه . قشنگ برو سر کار پول دربیار بگرد تفریح کن به وقتش ازدواجم میکنی بچه دارم میشی یه روزی اسیر بچه که شدی حسرت این روزاتو میخوری اقلا تو دلت بگی جوونی و خوش گذرونیامو کردم بعد اسیر زندگی شدم . من خودمم ۳۱ بچه دار شدم الان خیلی که گیر میفتم میگم باز خوبه زود مادر نشدم کلی گشتم حالا دیگه گیر بچه ام