2777
2789
عنوان

همه دوست پسرمو مسخره میکنن 😭😭😭😭 آخه خدارو خوش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 47 پست
من دوستم شوهرش جراح مغز واعصاب بود۱۰ روز پیش فوت کرد تو خواباون دکتر فقط ۴۶ سالش بودمسخره کردن اونا ...

نفهمیدم چیشد 

دوستت چه ربطی به این داره

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره باور کن دوست پسرت پر عقده و کمبوده

من اصلا قبول ندارم، این همه نقطه قوت رو نادیده گرفت به خاطر اینکه باباش خیانت کرده؟! 

پدرشوهر منم به مادر شوهرم بار ها خیانت کرد. ولی جدا نشدن فقط همون طلاق عاطفی من از چشمام از همسرم بیشتر اعتماد دارم اتفاقا پسرایی که خیانت پدر رو میبینن و طرف مادرشون هستن میفهمن این کار چقدر به خانواده ضربه میزنه و متنفر میشن ازش 

این بچه ها یا والدینشون براشون میشه درس عبرت و سعی میکنن اشتباه اونارو تکرار نکنن یا ازشون تاثیر و ا ...

دو ساله باهم تو رابطه ایم 

هیچ مورد منفی تا حالا ازش ندیدم

ولی خب انقد خانوادم هی (نه) تو کار میارن که منو میترسونن

میره یه سری چیزا ذاته ذات

منم ذات رو بیتشر قبول دارم ولی بعضی تجربه ها اجازه خودنمایی به ذات نمیدن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اون چند سالشه خودت چند سالته شرایط مالیش چطوره خواستگار دیگه ای داری نمیشه گفت پسر مثل پدر میشه هم ...

اون ۳۹ سالشه ، من ۳۳

تازه من یبار ازدواج کردم و جدا شدم (یه زندگی ده ساله داشتم)

وضع مالی پارتنرم خوبه 

اون ۳۹ سالشه ، من ۳۳تازه من یبار ازدواج کردم و جدا شدم (یه زندگی ده ساله داشتم)وضع مالی پارتنرم خوبه

خوب اگه واقعا بهش اطمینان دارید تحقیقات لازم انجام دادی مشاوره هم برید اگه واقعا مشکل خاصی نیست میتونی در مورد ازدواج بهش فکر کنی ولی خوب با خونوادت بشینی در آرامش صحبت کنی بگی من بچه نیستم که گول بخورم  و تقریبا بهم شناخت داریم می‌خوام که باهاش ازدواج کنم لطفاً بخاطر من و زندگیم بهش چیزی نگید که باعث بشه میونتون خراب بشه چون دلم نمی‌خواد بین شما و اون یکیو انتخاب کنم اون تقصیری تو زندگیش نداشته ولی با اینحال مثل یه مردواقعی پای زندگیش وایساده  منم آگاهانه انتخابش کردم لطفاً برای خوشبختیمون دعا کنید و از پسر تضمین‌های لازم رو بگیر که بعداً به مشکل نخوری میتونی از مشاور هم کمک بگیری