2777
2789
عنوان

همه دوست پسرمو مسخره میکنن 😭😭😭😭 آخه خدارو خوش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 47 پست

چند سالته؟

اون چند سالشه؟

ولی خواهرت چه اسکوله بگو زندگی بالاو پایین داره

کلی اتفاق میوفته

بعدم کلی مرد خیانت کار هست و زنا مجبوری دهنشونو بستن زندگی میکنن 

نمبشه گفت همه اونایی ک باهم زندگی میکنن وفادارو خوبن ک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی

حرفشون برات مهم نباشه مهم اینکه انقدر قوی بوده که 3 تا زندگی رو تونسته هندل کنه و مطمئن باش برای هم تو سنگ تموم میزاره

ایشالله خوشبخت بشین

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اون چند سالشه خودت چند سالته  شرایط مالیش چطوره خواستگار دیگه ای داری نمیشه گفت  پسر مثل پدر میشه همون‌طور که دختر لزوما مثل مادرش نمیشه ای کاش قبل از اینکه کار به اینجا بکشه شرایط رو بخونوادت میگفتی معمولا خونواده ها به پسر با این شرایط رو قبول نمیکنن   

این پسر آسیب دیده خیانت هست کم پیش میاد آدمی که خانواده بعد از خیانت رو دیده سمت خیانت بره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اتفاقا مرده، تو شرایط بد لات و الواط بازی در نیاورد از مامان و خواهرش محافظت کرد این مگه کمه

ولی یه چیزی رو هم اضافه کنم پسرا از پدرشون الگو میگیرن،  یعنی ببینین چه رفتاری با مادره داره پسرش همون رفتار با همسرش داره ولی خب کیس شما انگار اهل خانواده س 

این بچه ها یا والدینشون براشون میشه درس عبرت و سعی میکنن اشتباه اونارو تکرار نکنن یا ازشون تاثیر و الگو میگیرن و میشن شبیه همونا

باید دوران آشناییتون به حدی باشه که اطلاعات زیادی از شخصیت واقعیش پیدا کنی

.                                                                  
این پسر آسیب دیده خیانت هست کم پیش میاد آدمی که خانواده بعد از خیانت رو دیده سمت خیانت بره

میره یه سری چیزا ذاته ذات

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اسی گناه داره اذیتش نکن. تا حالا تو زندگی سختی کشیده اگه فکر می‌کنی نمیشه اذیتش نکن . ولش کن . دلم براش سوخت بسیار آدم بزرگی بوده که از خواهر برادراش و مادرش این طوری حمایت کرده و تاحالا مجرد مونده

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.