2777
2789

اگ شوهرت حس میکنه خیلی قشنگه و فلااان.... 

مثلا تنها ک میری بازار همون شب بهش بگو واای عشقم یه پسزه افتاد دنبالم گفت شماره بده یا بگو گفت جوون چ دختری........ 

یکم براش چوصی بیا تا فکر نکنه فقط خودش قشنگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ شوهرت حس میکنه خیلی قشنگه و فلااان.... مثلا تنها ک میری بازار همون شب بهش بگو واای عشقم یه پسزه ا ...

اخلاقشو اینطوری شناخوم ک اگه اینو بگم کلا دیگه نمیزا ه برم بیرون

خیییلی تعصبیه

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

اگ شوهرت حس میکنه خیلی قشنگه و فلااان.... مثلا تنها ک میری بازار همون شب بهش بگو واای عشقم یه پسزه ا ...

ی چیز دیگه بعصی اوقات خیلی از خودشم تعریف میکنه

میگه من گرونم😑

[QUOTE=399963225]میشه بگی خودت چن سالته شوهرت چن سالشه و واقعا احساس میکنی ازت سرتره یا بقیه چیزی گف ...

خب شما ده هیچ جلوتر از مایی من دوس داشتم شوهرم زیادی جذاب باشه هیکلش رو فرم باشه پس برو عشق کن ک شوهر خوبی گیرت اومده خب بقیه هم ک میگن شما سرتری پس بنظرم لزومی نداره فکرتو خراب  کنی فقط لذت ببر از پارتنر جذابت😁 طرفت بخواد خیانت کنه میکنه دیدم تو اطرافم یارو زنش انقد خوشگل و جذاب و سرتر از خودشه بهش خیانت میکنه

خب شما ده هیچ جلوتر از مایی من دوس داشتم شوهرم زیادی جذاب باشه هیکلش رو فرم باشه پس برو عشق کن ک شوه ...

یکی میگف خیانت ب خواستن و نخواستنه اگر ن همه میتونن

ی چیز دیگه بعصی اوقات خیلی از خودشم تعریف میکنهمیگه من گرونم😑

بگووووو زاااارت 

خب تو ام مثل خودش باش به خوودت برس ناز و عشوه بیا اعتماد ب نفس داشته باش تا فکر نکنه سرتره 

دیروز ک برای آشنایی رفته بودم بیرون زنا ی جور نگاه میکردن انگار چی دیدنولی اون ی قیافه معمولی دارهاز ...

دست بردار تو رو خدا من تا حالا ندیدم زنا هی نگاه مردا بکنن اینم که معمولی نگاهی هم. هست بی منظوره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نگاه کنن 

برای من که مهم نیست چون منو انتخاب کرده 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠