2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 4029 بازدید | 621 پست
ممنونم عزیزم که باعث دلگرمی شدی با کامنتهاتانشاالله دلت آروم و حاجتت روا بشه عزیزمالتماس دعا🌸

منم تشکر میکنم که وقت گذاشتین و مطالبم رو خوندی.
خدا خیرتون بده لطف کردین.
منم خیلی حاجت و التماس دعا دارم از همه دوستان.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روزی چند بار و چه مدت بخونیم؟

من خودم هر وقت دلم تنگ بشه میخونم در روز نمیدونم چند بار میشه ولی هر روز تا زمان ظهور بخون

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چیلی تو سختیم😔💔لطفا برام دعاکن

حاجت روا باشین به حق امام زمان.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

دو حدیث گهربار از امام رضا علیه السلام.قال الرضا علیه السلام:«اَلْاِمَامُ اَلْاَنِیسُ الرَّفِیقُ وَ ...

همین الان بابام گفت: دعا کن یه کور و کچلی بیاد بگیرتت

مامانم گفت چرا کور و کچل؟

گفت اگه خوب میخواست بیاد، تا حالا اومده بود.

آخ که نمیدونی چقدر قلبم شکست.

دلم گرفته. کاش میمردم. دیگه هیچی نمیخوام. از خیر همه چی گذشتم فقط دعا میکنم تموم شه

عزیزم من دیدم توی امضات چی نوشتی. نمیخوام بگم کسی که نمیبینه بده. ولی این لحن دل منو تیکه تیکه کرد. اینکه گفت اگه خوب میخواست بیاد تا حالا اومده بود...

کاربری دست دو نفره. 

همین الان بابام گفت: دعا کن یه کور و کچلی بیاد بگیرتتمامانم گفت چرا کور و کچل؟گفت اگه خوب میخواست بی ...

انشاءالله خدا به دلتون آرامش بده.
با امام زمان صحبت کنین درددل کنین آرامش میگیرین.
برای سلامتی و ظهورشون دعا کنین که انشاءالله ظهور خیلی نزدیکه.