2777
2789
چند سال آینده همه میرن سمت رشته های به روز و جدید فنی خرفه ای که درآمد بالا و زودتر در اوج جوانی به ...

برادرزادم میخوادانتخاب رشته کنه من نمیتونم کمکش کنم ازم راهنمایی میخواد ولی من دیدگاهم دیگه قدیمیه بنظرتون چه رشته هایی خوبه فنی چه گرایشی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزادم میخوادانتخاب رشته کنه من نمیتونم کمکش کنم ازم راهنمایی میخواد ولی من دیدگاهم دیگه قدیمیه ب ...

همه رشته هاش عای هستند به جز معماری که خیلی دخترونه نیست و درامد زاییش سخته

بقیه خوبند البته باید بره پیش مشاور تحصیلی تا کمکشکنه

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
همه رشته هاش عای هستند به جز معماری که خیلی دخترونه نیست و درامد زاییش سختهبقیه خوبند البته باید بره ...

پسره

خودش میگه میحوام برم چوب  ماها همه هم دهه شصتی هستیم افکارمون قدیمی نمیدونیم واقعا چی درسته معماری براپسراخوبه?

اداره کشور و زیر بنای جامعه مربوط به انسانی هست و قطعا سخته چون رشته ای تجربی نیست که فرمول باشه چیز ...

ببخشید زیست با فرمول حل میشه و ما نمیدونستیم؟ 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

بحث ژنتیک ووراثتش همش فرموله ها

از کل 3 سال فقط یه فصلش اینطوریه 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

من خودم تجربی ام فاز نگیر الکی

فاز و که شما گرفتی

هر رشته ای سختی خودش و داره شما اگه دوست ندارید دلیل نمیشه بیای یه رشته رو بکوبی

فاز و که شما گرفتیهر رشته ای سختی خودش و داره شما اگه دوست ندارید دلیل نمیشه بیای یه رشته رو بکوبی

تجربی خب با فرموله و ثابته کسی نمیتونه بیاد بگه خون ابیه 

واس همین راحت تره 

انسانی اینطور نیست ولی