مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای انقدر پیش میادالکی میان میگن سلام خوبییا میگن میشه جواب بدید قصد بدی ندارمیا از همون اول میزنن ج ...
دقیقا خدا رو شکر اینستا برنامشو ارتقا داد که بدون سین کردن و نشون دادن خواندن پیام فورا این جور مردای هرزه رو بشه به سطل زباله انداخت و بلاک کرد . این بی ناموس ها دایرکت همه ی زن ها میرن و کافیه یک دختر باهاشون آشنا بشه ، به بلای احساسی سر اون دختر بیچاره میارن و ازین دختر به اون دختر . حتی متاهل هم هستند به زنشون خیانت میکنند و به دروغ به دخترها میگن مجردیم.هرزه های بی خانواده .
یعنی واقعا الان نشستی راجبش هم فکر کردی؟دکمه بلاک رو واسه خوشگلی گذاشتن؟
یعنی برات نمیصرفید که بری کامنتای اول منو بخونی؟ خب معلومه بلاک کردم و انداختنش سطل آشغال . اصلا پیامش رو باز هم نکردم . ولی همین که به مرد بی شرف چنین جسارتی کنه و پیام چرت و پرت بفرسته خب معلومه رو روحیه ی آدم تاثیر داره .
یعنی برات نمیصرفید که بری کامنتای اول منو بخونی؟ خب معلومه بلاک کردم و انداختنش سطل آشغال . اصلا پیا ...
ببین عزیز من خودم به واسطه شغلم تو اینستا روزی ۱۰۰ تا از این موردا برام پیش میاد ولی اصلا خودم رو به زحمت نمیندازم که بیام حتی راجبش فکر کنم و تاپیک بزنم درجا بلاک میکنم
ببین عزیز من خودم به واسطه شغلم تو اینستا روزی ۱۰۰ تا از این موردا برام پیش میاد ولی اصلا خودم رو به ...
خب ما چکار میکنیم خب ما هم همین کارو میکنیم . الان باید به تو جایزه بدیم ؟
من فقط اینکه جامعه بی فرهنگ شده و این باعث آزردگی من شد با دیگران احساسم رو به اشتراک گذاشتم. اگه نمیتونی باعث آرامش کسی باشی لطفا آزار هم نده . موفق باشید