2777
2789
عنوان

رفتار شوهر خواهرم اصلا طبیعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 79 پست
اونها الان خونه ی ما هستن 😔 خیلی حالم بد هست اگر یه غریبه بود چهارتا فحش می دادم به شوهرم هم میگفتم ...

چرا کپه مرگشو تو یه اتاق جدا نمیندازه منم میگم حست دروغ نیست تو هم پررو تر از اون باش برو تو چشاش زل بزن بگو ها چیه چیزی گم کردی؟؟ با کمی عصبانیتو ناراحتی بگو انقد زل میزنی به آدم آدم‌دستو پاشو گم می‌کنه یا تو جمع بهش بگو بگو مثلا عن آقا چرا تو انقد عین دوربین آدمو میپایی آدم دستو‌پاشو گم‌میکنه اونجا میتونی‌به‌شوخی چیزی بهش بگی کپه مرگشم با زنش بنداز یه جا تو با خواهرت نخواب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی گلم. اکثر مردها همینن . پس ما باید مراعات در شخصیت و گفتار و حتی پوشش داشته باشیم.مثلا دور از ج ...

ما تو خانواده پوشش خیلی رعایت می کنیم از همه نظر اینطوری هستیم رفتار، پوشش همه چیز 

ولی مرد چشم چرون این چیزها حالیش نمیشه 

خیلی شلوغش کردی سر صبح نگاه انداخته بهت شاید اصلا منظوری نداره شاید واقعا فک کرده زنشه یا خیلی چیزای ...

دفعه ی اولش نیست  ...وقتی آدم تازه میاد تو هال میگم آره فکر کرده زنش اومده تو هال دیگه دید من زنش نیستم رفتم سرویس از تو سرویس بیرون میام تا دم اتاق نگاه می‌کنه سرش ۱۸۰ درجه می‌چرخه 

قرار نیست جادو بشه تو مسیر تبدیل به زنش بشم 

خداروشکرخاهرندارم بخام یه لندهور تو خونه مادرم تحملش کنم .من اصلا اعصابم نمیکشه

خواهرم یه فرشته بخدا ما خیلی همدیگه رو دوست داریم 

پسرهامون مثل برادر هستن 

کاملا حرفتو قبول دارم حق داری نگران باشیولی کاریش نمیشه کرد به حرفای بقیه که دست میندازن توجه نکن

ممنون عزیزم اونها که دست میندازن نظرهاشون از مغزکوچکشون میاد بیرون ولی من درک بالایی دارم اهمیت نمیدن 

رفتارتون خیلی عجیبه...طرف بصورت کلی هیچ موردی ازش ندیدن فقط وقتی های که پذیرایی خونه یه نفر دیگه میخ ...

لطفاً از تاپیک برو بیرون همین الآن

الکی داری چالش درست میکنی سرصبح حوصلتو ندارم کی گفتم میخوام زندگی خواهرم بپاشه

به خدا یه درصد اینطوری فکر نمیکنه، چقدر ذهن سالمی داری شما

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏