2777
2789
عنوان

رفتار شوهر خواهرم اصلا طبیعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 79 پست
واقعا با نگاه یه نفر اذیت بشی برات عجیب نیست ؟؟؟؟؟؟

رفتارتون خیلی عجیبه...طرف بصورت کلی هیچ موردی ازش ندیدن فقط وقتی های که پذیرایی خونه یه نفر دیگه میخوابه که یعنی جای خوابش عوض شده و خوابش سبک تره،با صدای رفت و امد بقیه بیدار میشه و عکس العملش نگاه کردن اون ادمه،رفتاری که خیلی ها دارن، بعد شما تا پای پاشوندن زندگی خواهرتون میخواین پیش برین....این واقعا برام عجیبه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبارتواتوبوس نشسته بودم . من خیلی بااتوبوس میرم اینطرف اونطرف . داخل شهر . بعد یه مرده هروقت نگام میفتاد میدیدم زل زده منم چادرم گرفتم جلوم کج نشستم باز میدیدم همونجوره

دیگه خداروشکر تومسیر پیاده شد

میفهممت

ارتباطتوکم کن نیان

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

زنا حسشون قوی ‌. تنهااصلا نمون پیشش باهاش شوخی نکن کمترحرف بزن باهاش سرسنگین باش ب روش نخند . صبح هم ...

آره همینکار میکنم امروز میرن 

ممنون که واقعا درکم کردی 

اره دقیقا . بهتره شوهرش و خاهرش برن اتاق این خانم تو پذیرایی بخابه

واقعا درسته ک خانم تنها توی هال بخابه؟ی وقت وسط شب پتو رفت کنار یا ... هر ‌کس خواست بره مثلا دسشویی یا آب بخوره،این خانم رو تو اون حالت ببینه؟؟

حالا دو شب زن و شوهر پیش هم نخابن نمی میرن که

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اونها الان خونه ی ما هستن 😔 خیلی حالم بد هست اگر یه غریبه بود چهارتا فحش می دادم به شوهرم هم میگفتم ...

باید دوری کنی از شوهر خواهرت 

ببین من این اتفاق برام افتاد در مورد یکی از نزدیکهام 

فقط فرار میکردم ازش 

با خانمش یک دعوا کردم و برای همیشه ازشون فاصله گرفتم 

من متاهل بودم ولی میفهمیدم که بد نگاهم میکنه 

رو من حس بدی داشت 

بعد که با خانمش دعوا کردم دیگه هر جا اونها هستند نرفتم 

بعد چند سال خیانت کرد به خانمش

کل روز همه اطرافش هستن خواهرم شوهر خودم

اصلا شما چرا نمیری با شوهرت بخوابی خواهرتم با شوهرش؟شاید بگی دوشب اومده بزار بیشتر باهاش وقت بگذرونم ولی حس شوهرت و شوهر خواهرتم همینه؟ فکر کن با جاری بخوای باهم بخوابی🤧

اگر بگم هم مگه زیربار میره

به خواهرتم بگی بدشون میاد خودت ارتباط رو کم کن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

واقعا درسته ک خانم تنها توی هال بخابه؟ی وقت وسط شب پتو رفت کنار یا ... هر ‌کس خواست بره مثلا دسشویی ...

حرف شما هم درسته . اگ اتاق دیگ ای داشته باشن میتونه بره اونجا وشوهرخاهرشم بفرسته اتاق پیش زنش .