2777
2789
عنوان

رفتار شوهر خواهرم اصلا طبیعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 79 پست
امیدوارم همینطور باشه ولی من مطمئنم از حسم

زنا حسشون قوی ‌. تنهااصلا نمون پیشش باهاش شوخی نکن کمترحرف بزن باهاش سرسنگین باش ب روش نخند . صبح هم قبل ازبقیه بیدار نشو دسشویی اینا میخای بری صبرکن بیدارشن چاره ای نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرده شور همچین مردی ببره ک عقلش تو چشماشه خاک دوعالم سرش باشه ک بخاد زنش باکس دیگ مقایسه کنه وب خاهر ...

دیدی گلم. اکثر مردها همینن . پس ما باید مراعات در شخصیت و گفتار و حتی پوشش داشته باشیم.

مثلا دور از جون بعضی مردها، بدون ملاحظه و  ایمنی کامل بریم جنگل بین گرگ ها و بعد بگیم گرگی که هوس خوردن ادم رو داشته باشه گرگ متمدنی نیست.

اون گرگ به حرف ما کاری نداره و حمله میکنه.بعضی صفات درونی ادم ها از خوی گرگ هم بدتر هست. باید یکسری حفاظت های رفتاری و گفتاری رو حتما داشته باشیم

😂😂بخدا ک بابای منم همینجوره انقدر نگا میکنه من اعصابم داغون میشه اونم غرمیزنه چییی میخای بالای سرم ...

وای تازه به من میگه میری میخوابی یا دمپایی رو پرت کنم 🤣🥲

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

اونها الان خونه ی ما هستن 😔 خیلی حالم بد هست اگر یه غریبه بود چهارتا فحش می دادم به شوهرم هم میگفتم ...

خیلی شلوغش کردی سر صبح نگاه انداخته بهت شاید اصلا منظوری نداره شاید واقعا فک کرده زنشه یا خیلی چیزای دیگه حالا نری بقول خودت زندگی ابجیتو از هم بپاشی بیخودی اونم نسبت به شوهرش بدبین کنی 

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀