2777
2789

چرا بری شوخی کنی بخندی؟ مگه ول خیابونی هست !!؟  باکلاس و متشخصانه برو خرید کن بخواد ببینه میبینه توی رفت و‌امدها، نه مثل این چیزا بری سر شوخی باز کنی فکر کنه با کل مردای غریبه سریع فاز برمیداری و فکر بد کنه درموردت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ذره ای میخاستت میومد ، بجای پناه بردن به خلق ، و بزور آویزون شدن ،برو مفاتیح رو باز کن دعای بخت گشایی داره و کارای دیگه انجام بده همش هم کامل برای خودت دعا کن فقط نگو شوهر میخام بگو شوهر خوب با شخصیت با فهم و کمال ،از خانواده خوب خونه و ماشین مدل بالا پولدار خوشتیپو....

اون روزی هزارتا مشتری داره. چ بدونه تو خوشت اومده ازش؟ 

اگه هدفت وقت گذرونی و فانه، برو بهش بگو میتونم به یه قهوه دعوتتون کنم؟ یا میگه آره یا نه. اگه هم رد کرد که دیگه تکلیفت معلوم میشه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

هدفم فان نیست

شوهر بستنی فروش دوز داری؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».