چرا بری شوخی کنی بخندی؟ مگه ول خیابونی هست !!؟ باکلاس و متشخصانه برو خرید کن بخواد ببینه میبینه توی رفت وامدها، نه مثل این چیزا بری سر شوخی باز کنی فکر کنه با کل مردای غریبه سریع فاز برمیداری و فکر بد کنه درموردت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر ذره ای میخاستت میومد ، بجای پناه بردن به خلق ، و بزور آویزون شدن ،برو مفاتیح رو باز کن دعای بخت گشایی داره و کارای دیگه انجام بده همش هم کامل برای خودت دعا کن فقط نگو شوهر میخام بگو شوهر خوب با شخصیت با فهم و کمال ،از خانواده خوب خونه و ماشین مدل بالا پولدار خوشتیپو....
اون روزی هزارتا مشتری داره. چ بدونه تو خوشت اومده ازش؟
اگه هدفت وقت گذرونی و فانه، برو بهش بگو میتونم به یه قهوه دعوتتون کنم؟ یا میگه آره یا نه. اگه هم رد کرد که دیگه تکلیفت معلوم میشه.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».