2777
2789
عنوان

سلام صبح زیبای روز تعطیل تون بخیـر

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست
من چیزی ننوشتم.لایک کردم☺️

اوکی . Merci

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبح همگیتون بخیرامروز تولد دخترمه تو فکر یه خوشگذرانی خانوادگی هستم.نظرتون چیه؟!چه کنیم خوش بگذ ...

ان شاء الله به سلامتی .! 

دور هم بودن و رفتن به یک محیط سرسبز و دلباز با عزیزینو پیشنهاد میکنم 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ان شاء الله به سلامتی .! دور هم بودن و رفتن به یک محیط سرسبز و دلباز با عزیزینو پیشنهاد میکنم

ممنونم اونکه بله

ولی یه چیزی هم میخوام که واسه دختر نوجوان جذاب باشه

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

ممنونم اونکه بلهولی یه چیزی هم میخوام که واسه دختر نوجوان جذاب باشه

منظورتون‌هدیس؟؟