ما ب حساب ی مستاجر میریزیم این سال بعد بره از کجا ثابت کنم ریختم
💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینهها در مقابل رخ دوست💞
قطع یا پرداخت فوری ولی قطع کنند بسختی میشه کنار بیای تا نریزی بعدم هزینه وصل مجدد لازمه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
قطع یا پرداخت فوری ولی قطع کنند بسختی میشه کنار بیای تا نریزی بعدم هزینه وصل مجدد لازمه
آخه اینا خیلی بی نظمن
💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینهها در مقابل رخ دوست💞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی کن تا حد امکان از با مدارا حلش کنید. نشد تفکیک
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
سعی کن تا حد امکان از با مدارا حلش کنید. نشد تفکیک
اصلا مدارا نمیکنن
چون نمیخوان خرج کنن
آدمای موجهی نیستن
اینطور ک شنیدم از اینایی ان ک دعوا الکی درس کنن بندازن گردن ی نفر دیه بگیرن
ما محل رو دیدیم اومدیم ولی آدماش موجه نیستن
اصلا مدارا نمیکننچون نمیخوان خرج کننآدمای موجهی نیستناینطور ک شنیدم از اینایی ان ک دعوا الکی درس کنن ...
شرخر شارلاتان بازی هوچی گری
همون اداره آب و برق و گاز درخواست بدین براتون جدا میکنند یه هزینه ای هم باید بدین اما در عوض دیگه ت ...
مطمئنی؟