2777
2789
عنوان

بنطرتون میشه یا نه همتون بگین

82 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم دلم میخواد گریه کنم ...دلم میخواد شاغل بشم برم بیرون کار کنم از خودم متنفرم شوهرم مدام سرم منت می‌ذاره اصلا پول بهم نمی‌ده وقتی هم بخوام برای دخترم چیزی بخرم بعدش انقد اعصابمو خورد می‌کنه میترسم رو دخترم تاثیر بذاره اونم حس بدی بگیره ...شوهرم اینجوری نبود انقد شدید یهو اینجوری شد ..اصلا پول بهم نمی‌ده اگر بخوام برم بیرون دخترم بهونه بستنی هم بگیره باید اونجا ده بار زنگ بزنم تا شوهرم پول همون بستنی و واریز کنه ..خودم که هیچی همش حسرت همچی دارم اطرافم هرکیو میبینم هرجا می‌ره راحت راحت هرچی لازم باشه می‌خره اما من بدبخت باید برای هرچیزی التماس کنم اونم میگه نه ...همش یه غمی همراهم هست از خودم متنفر شدم همش میگم شوهرم درست میگه من لایق هیچی نیستم ....تصمیم گرفتم برم آرایشگری یاد بگیرم برم کار کنم اما دخترم چکار کنم ۴ سالشه صبح تا ظهر اگر بره مهد عصر مجبورم با خودم ببرمش کسی نیست مواظبش باشه بعد میترسم مدیر سالن منت بذاره دلسوزی کنه نمیدونم

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر رو نمیشه تغییر داد پس بهش فکر نکن.خودت یه حرکتی انجام بده که باعث تغییر زندگیت بشه

من نظرم بود برم کوتاهی مو و اصلاح یاد بگیرم چون هزینه وسیله خریدن بقیه رشته های آرایشی و ندارم...اما تو نی نی سایت همه بهم میگن نرو بچتو بزرگ کن ...نمی‌دونم چکار کنم

بچمو مجبورم عصر با خودم ببرم حداقل دوساعتی چون کسی نیست پیشش بذارم...

از ی طرفم مجبورم شوهرم خیلی منو دخترمو خورد می‌کنه هرچیزی که لازم باشه می‌خریم مثل لباس دخترم همش داد میزنه خوب این رو دخترم تاثیر می‌ذاره یا اگر اگر با التماس بهم کارت بده من جایی برم مدام زنگ میزنه دعوا کردن که چرا پول از کارتم کم شده و من باید جلو خانوادم یا بقیه که کنارم هستن توضیح بدم ....

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔