2777
2789
عنوان

زندگی قشنگ تر میشد اگه

110 بازدید | 16 پست

اگه...؟؟؟؟؟

بقیه شو تو بگو

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امام زمان ظهور میکرد الان

اگه اوضاع اقتصادی مثل سال ۹۴ میشد 

اگه خیلی از مردم و مسئولین حروم خور نمیشدن 

اگه عاشقا به هم میرسیدن و همیشه تا لحظه مرگ خوشبخت و شاد بودن کنار هم 

اگه همه آدمها سالم بودن و دکترا بیکار و مگس میپروندن 

اگر همه به یه اندازه مال داشتن به اندازه 

اگه همیشه پدرومادرا سرحال و جوان می‌ماندند 

اگه امام زمان ظهور میکرد الاناگه اوضاع اقتصادی مثل سال ۹۴ میشد اگه خیلی از مردم و مسئولین حروم خور ن ...

عزیزمممم🥲

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

زندگی قشنگ تر میشد اگر هرکی سرش تو کار خودش بود و این سوالا رو آدما از همدیگه نمی پرسيدند؛

کی ازدواج می کنی؟

کی بچه میاری؟

چرا چاق شدی؟

چرا لاغر شدی؟

درآمدت چقدره؟

درآمد شوهرت چقدره؟

نتیجه کنکورت چی شد؟

فلانی از اعضای خونوادتون چرا کار نمیره؟

کی بچه دوم رو میاری؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

زندگی قشنگ تر میشد اگر هرکی سرش تو کار خودش بود و این سوالا رو آدما از همدیگه نمی پرسيدند؛کی ازدواج ...

دقیقا عزیزم خیلی قشنگ نوشتی

اگه شوهرم الان نمیرف ماموریت..........

ای بابا