بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدااااپسر جماعت عوضی کلن بخدامن بخاطر این چیزا که الان چند وقته دیگه تو رابطه نمی رمببین از ۱۰۰ تا ...
وای بخدا انگار خودمو توصیف کردی
هرچی دختر هفت خط و زرنگ میبینم بهترین جاها ازدواج کردن و با سیاست مرد رو رام خودشون کردن ولی ماهایی ک بدون سیاست و بدون نقش بازی کردن زندگی میکنیم متاسفانه باهامون بازی میشه
منتظر بودم زندگی بیوفته رو غلتک اما غافل از این که غلتک افتاد رو ما
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
وای بخدا انگار خودمو توصیف کردیهرچی دختر هفت خط و زرنگ میبینم بهترین جاها ازدواج کردن و با سیاست مرد ...
میگن پسرا تو جاده ای ک صاف باشه لایی زیاد میکشن
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
بنظرم وقتی میدیدی جواب نمیده باید بیخیال میشدی و پاپیچ نمیشدی ولی حالا که گفته بیمارستانه بهش توجه میکردی و خودتو نگران نشون میدادی، وقتی که حالش خوب میشد و حوصله ناز کشیدن داشت بخاطر جواب ندادنش قهر میکردی
میگن اگه ی نفر دیر جواب میده بخاطر اینه ک تو تنها مشتریش نیستی این جمله رو دوبار بخون چون من راجب مشتری صحبت نمیکنمم😂🥲
حالا اینو از شوخی گذشته گفتم استارتر ولی اگ میدونی کاراشو تکرار میکنه و هی ناراحتت میکنه هربار بهش بگی فایده نداره خب چرا روح روانتو خراب میکنی با این آدم
آره فقط دلم میخاد ی جا گیرشون بیارم تا اون جارومو بکنم جایی که نبااااید