2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز پیاده روی داشته باش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بستگی ب بدن داره

۱۶ سال پیش داشتم 

😂پسرم خیال نداشت بیاد بیرون درد نداشتم

دو روز هم بستری بودم در دیوار نگا میکردم

آمپول فشار مشار اصلن اثر نداشت

خواستم سزارین کنم که یهو غافل گیر شدم ..تو۱۰ دیقه دنیا اومد

ولی ی خانم بغل من بود 😕خیلی اذیت میشد

یکروز کامل درد کشید 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

درد که واسه همه هست باید پیاده روی و تحرک داشته باشی دهانه رحمت آماده باشه زود باز بشه طول نکشه

من ماه ششم هستم استخوانهاب واژنم بقدری درد داره گاهی وقتها  نمیتونم از جام بلند شم 

دو تا قبلی سز بودم دوست دارم اینو طبیعی زایمان کنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
راستی من بدنم همش میخاره.وقتیم میخارونم قرمز میشه کهیر. دون دون میزنه بنظرتون کاسنی بخورم،

من تو هر دو بارداریم ماه های آخر عرق کاسنی میخوردم

میگفتن بخوری بچه زردی نمیگیره.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

خب وقتی سزارین بودی چرا طبیعی بیاری همون سزارین رو انجام بده

دوست دارم زود سر پا بشم بتونم به بچه هام برسم