2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت میشم وقتی آدمای توی جامعه زشت لباس میپوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 55 پست

نه واللا اینا که من دیدم درد و غمی که نداشتن هیچ از همه جا بی خبر هم هستن

اون مدل که شما میگی هم هست ولی بحث من الان این نیست. شما خلط مبحث می‌کنی. قیاس مع الفارق می‌کنی. با چیزی که من الان میگم زمین تا آسمون فرق داره موضوع حرف شما

خب چيزي كه از نظر تو زشته از نظر ينفر ديگه قشنگه 

ادم چاق نبايد لباسي كه دوست داره بپوشه چون چاقه؟ من خودم اسكيني ام فكر نكن بخاطر خودم ميكم

ولي بهتره ظاهر  ادمارو همانطور كه هستن بپذيريم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چاق نیستم 

ولی خوب اون بنده خداها هم دل دارند قرار نیست چاق هستن از همه چی به دور باشن 

مهم اینه اون لحظه اون طرف خودش راضی هست و خوشحال 

به من و شما ربطی نداره شاید از نظر شما بد به نظر بیاد و یا از نظر یکی دیگه معمولی 

اسی داره کامنتارو میخونه و افسوس میخوره ک این چ تایپکی بود زدم تا دو دیقه پیش منبع آرامش بودم

🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

منم حیلی ناراحت میشم میبینمخانما توی این سایت اینقدر بی کار و بی مسئولیت هستنچیزای پیش پا افتاده در ...

توجه به مصادیق فرهنگی جامعه اصلا از روی بیکاری نیست. از قضا از روی حساب و کتابه ولی اگر در مخیله ات جز این نمی گنجه این دیگه مشکل من نیست. شما فکر کن من خیلی بیکارم. راحت باش

والاااا بیچاره کپ کرده حرف نمیزنه دیگه🤣🤣

نه میخونم دلیل نمیشه همه رو جواب بدم. برای من اون درکی که از سطح فکر درصدی از جامعه به دست میارم مهمه. دنبال بحث و جدال که نیستم

توجه به مصادیق فرهنگی جامعه اصلا از روی بیکاری نیست. از قضا از روی حساب و کتابه ولی اگر در مخیله ات ...

توجه به مصادیق فرهنگی جامعه

با نشرش و درگیر شدن ذهنت فرق داره

اکر در مخیلیه شما میگنجه به کارت ادامه بده..

ضمنا ادب مرد به ز دولت اوست…تایپک زدی تبادل نظر

منم نظرم این هست

جنبه نداری اول یک سوزن به خودت بزن

💕