2777
2789
عنوان

زائده در لابیا مینور

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 80 پست
بله بنویس توده سباسه در ناحیه تناسلیاحتمال میدم ۵۰ درصد اون باشهفقط ببر دکتر اصلااااا دستکاری نکنی

توده سباسه رو دیدم البته بزرگ هست ولی این لبه لابیا هست و گوشتی طور گرد یکم رسوندن منظورش سخته ببینید ای زاویه رو به رو لبه لابیا هست یه زائده گرد برجسته با سطح صاف اما معلومه کمی گوشتی وقتی لابیارو میکشم این زائده صافو کشیده چسبیده به پوست  میشه و اما برجستگی کمی داره ینی از هر زاویه یه مدله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نگیر 

به موقع بخواب 

ممکنه چربی باشه 

لیپید های کوچیکی که ممکنه تکی ظاهر بشن و سفت و بدون دردن در حالت عادی شاید معلوم نشه اما وقتی پوست اون ناحیه رو میکشی بیشتر مشخص میشن 

محلول کلیندومایسین بخر با پنبه بزن روش ضدعفونی میشه 

اگر همین لیپید باشه که گفتم وقتی پوست و میکشی سرش گرد و سفت و سفید رنگه ولی پوستو که ول می‌کنی رنگ طبیعی لابیا به چشم میاد 

و طول می‌کشه که بره شاید ۳شایدم ۵ماه 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
حالا امان از بعضی مردای آشغال سایت ازین تاپیک سواستفاده میکنن و خواننده خاموشن خدا لعنتشون کنه وارد ...

نه عزیزم من واقا مشکلم خیلی جدیه رو روانم تاثیر گذاشته وگرنه واقا میدونم چقدر اقایون بی شرف میان تو تاپیک خانوم ها

استرس نگیر به موقع بخواب ممکنه چربی باشه لیپید های کوچیکی که ممکنه تکی ظاهر بشن و سفت و بدون دردن در ...

اره شاید هم طبیعی باشه دعا کنین برام که عادی باشه واقا زندگیم رو مختل کرده