2777
2789
عنوان

اگ مشکل مالی بخورین حاضرین ی تیکه طلا بفروشین حل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 80 پست
ب خانوادم چی بگماگ بفروشم میگن چرا طلاتو فروختی. با خودشون میگن مجبور شده طلا بفروشه، شوهرت چرا جورش ...

وقتی شوهرم خودش طلا رو خریده دیگه چرا باید جواب پس‌بدم 

بعدم اگه سوالی کردن یه کلام میگم شوهرمو ابروشو ترجیح دادم ب ی تیکه طلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خانوادم چی بگماگ بفروشم میگن چرا طلاتو فروختی. با خودشون میگن مجبور شده طلا بفروشه، شوهرت چرا جورش ...

زندگی شماست شمادارین تصمیم درستومیگیرین به بقیه هیچ ربطی نداره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

طلا پس برای چیه؟؟؟؟ بفروش برای خودت آرامش بخر ملت طلا میفروشن میرن سفر

جدی

اگ کسی گفت مثلا اون دستیندت کو چرا نمیندازی چی بگم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم برای کار شوهرم باید بفروشم حقیقت دلم اصلن نمیخاد خیلی ام دوسشدارم ولی بخدا طلاهای دوسدارم نمیتون ...

من با فروختن ی دستبند کارم حل میشه

چندتا وام همسرم پرداخت میکنه نمیتونه ی وام دیگ بگیره. از طرفی یکی دو ماه دیگ نهایت باید پولو بدیم

یا بزنم ب بیخیالی نفروشم شوهرم مجبور بشه وام بگیره یا هی چک بده ب طرف .ک در هر دو صورت چون بازم وام داره پول واسه خرجیمون کم میمونه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آره من این چند وقتعه نزدیک یک میلیاردی طلا فروختمیه مشگلی دارم اگه رفع نشه بازم میفروشمالبته تا این ...

دلم نمیاد بفروشم اگ نفروشم باید چندتا چک بدیم ک چون چند تا وام دیگ داریم پرداخت میکنیم میخوریم ب بی پولی

پول کمی میمونه واسه خرجیمون. با ی بچه

تاجایی که بشه جورمیکنم بدهیومیدم اگه نشدحتمامیفروشم که بدهی به مردم نداشته باشم خودموشوهرم ذهنمون آر ...

همسرم قدر میدونه ولی با این اوضاع گرونی طلا فکر نکنم دیگ یتونم بخرمش

وقتی شوهرم خودش طلا رو خریده دیگه چرا باید جواب پس‌بدم بعدم اگه سوالی کردن یه کلام میگم شوهرمو ابروش ...

ی چند بار خواهرم این کارو واسه همیشه کرد امشب میگفتن چقدر ساده ای الکی طلا میفروشی. بگو خودش جور کنه

حالا میگن شوهر این یکی هم طلا زنشو میگیره

همسرم قدر میدونه ولی با این اوضاع گرونی طلا فکر نکنم دیگ یتونم بخرمش

ازآینده که خبرنداری عزیزجان

شایدشوهرت بدهی هاشوکه داد اوضاع مالیش بهترشدیکی برات خرید

والامنم خیلی هارومیبینم که بنده خداهاهیچی طلاندارن ودارن خوب وخوش زندگیشونومیکنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

متاسفانه بله من خودم ۴۰۰ گرم فروختم و ندارم ولی خب حداقل تو این ۱۰ سال ب احدی رو نزدیم

همین دیگ بفروشم نیاز نیس از کسی بگیریم یا اگ وام بگیریم اونم با دردسر واسه پرداختش ب مشکل میخوریم

اگ چک هم بدیم همش استرس خرج خونه و بچه رو داریم

بی پولی خ بده

[QUOTE=399950135]دلم نمیاد بفروشم اگ نفروشم باید چندتا چک بدیم ک چون چند تا وام دیگ داریم پرداخت میکنیم میخوریم ب بی ...[/QUOTEطلا برا روز مبادا ست 

بنظرم  

اگه بفروشی  کمتر بی پول میشی اذیت نمیشی

زندگی شماست شمادارین تصمیم درستومیگیرین به بقیه هیچ ربطی نداره

مثلا تو جشن مهمونی رسمی ک طلا ميندازم میپرسن پس دستبندت کو

بگم فروختم اولش میگن چرا، خودش جور میکرد ، حیفه طلا بفروشی

آدم معذب میشع