2777
2789
عنوان

ی کار خبیثانه در حق جاری کردم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 27 پست
حالت خوب نیستامن کی نازیدم؟اتفاقا قدرشو میدونم چون خودم ۷۰ درصدشو با حقوق خودم خریدمگفتم مادرشوهرم ج ...

کار بیشعورانه مادرشوهرت بود نه جاری

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم قهر میکنه دو سال رفت و امد نمیکنه یا خانواده شوهربعد دوسال دید کسی محلش نداد خودش اومد و خود شی ...

خب ببین تو هم حسودی چیکار داری باهاش حرف میزنه اونم عروسشه

ایشون نباید فرق بذاره بین شما هر چند تخم کینه رو همون مادرشوهر کاشته وگرنه میتونست جلوی اون تعریف و تمجید نکنه 

بازم بنظرم ضرری بع شما نرسونده جاریت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تو رو من نگفت و بعد اون حرف من ندیدم تا دو سال بعد که من بچه داشتم

دیگه بدتر ممکنه اصلا این حرف راست نباشه در کل اگه ضرری برات نداره باهاش دشمنی نداشته باش چون صرفا جاریه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب ببین تو هم حسودی چیکار داری باهاش حرف میزنه اونم عروسشه ایشون نباید فرق بذاره بین شما هر چند تخم ...

نه بخدا حسودی نبود

قبول دارم بدجنسی بود

و هنوز بابت اون حرفش ازش متنفرم

وگرنه مادرشوهر من اهلش واسه خودش

اون حرف اخرتم قبول دارم هزار درصد

مقصر اول و اخر اون مادرشوهره که دل اون شکوند جلو بقیه خار کرد اونم بقیه دخترارو

حسود😂

یکی از جاریای منم از حسودی جهاز و عروسیم داشت جر میخورد

اصن مگه خب حسودی داره درکشون نمیکنم

از حرصش شروع میکرد از جهاز و عروسیم ایراد گرفتن میخاست از چشمم بندازه در حالی ک‌ خودش با یه کمد و یه بقچه زیر بغلش که ریخته بودن وسط پذیرایی خونه  اومد خونه مادر شوهرم تو اتاق مادر شوهرم باهم زندگی کردن خودشم 17 سال پیش تو عقد حامله شد مجبور شدن زیر سبیلی ردش کنن فقط که ابروشون نره😂

از روز جهاز با من دشمنی کرده تا الان هنوز خنک نشده باسنش😂چون من پدرم فوت شده انتظار داشت مادرم به من جهاز خوب نده عروسی خوب میگیره ولی چشش کور بهترین ها رو داشتم حسود بدبخت پر از عقده و کینه ای خدا کمکش کنه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍