2777
2789
عنوان

بی مادری

227 بازدید | 55 پست

بچها من خیلی تنهام تو زندگی این حجم از تنهایی دیگه خستم کرده دارم روانی میشم دردم فقط بی مادری نیس بزرگترین هست اما فقط این نیس یه پدر بی مهر بدون خاهرو برادر زندگیم داره میگذره خیلی سخت اما‌...هیچ جایی نیس ک برم معاشرتی ندارم حالم عمیقا بده

خدایاشکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی؟همه اینا رو دارم فقط بجای پدر بی مهر پدر خیلی بد دارم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

مادر دارم ولی مادری برام نکرده و نمیکنه

همیشه به دستور مادرم برادرهام شکنجه ام داده اند

تو یه خونه تنها زندگی میکنم و واقعا بعضی وقتها حالم بد میشه

برای ازدواج خوب بهم دعا کنید

مادر دارم ولی مادری برام نکرده و نمیکنههمیشه به دستور مادرم برادرهام شکنجه ام داده اندتو یه خونه تنه ...

مجردی زندگی میکنی؟؟نمیخام ناامیدی کنم ولی وقتی خونواده خوب نداشته باشی چند سالی ک از ازدواجت بگذره خسته میشی مهمترین منبع آرامش آدم خونوادشه وای به حال اونی ک اینو نداره

خدایاشکرت...

اینک تنهام و کسی دعوتم نمیکنه برای یک دورهمی خیلی عذابم میده واقعن سخته 

ب بقیه بگی میگن وای خداروشکر کن خاهرشوهرات قهرن باهات فلان ولی ادم تا یه جایی میتونه تنها باشه من خاهر دارم خوبه رفت و آمدم دارم باش اما کمه ادم بی کس هست اونا آدمو مثل یک مرده حساب میکنن واقعن سخته

رفیقم یک روز هست یک روز نیس

خدارحمت کنه مادرتومن مادرم زنده س ولی منم جایی ندارم برم،بی مهری مادر خیلی بدتره عزیزم

ممنون 

مادر منم وقتی زنده بود بی مهر بود اصلا دوسم نداشت 

خدایاشکرت...
اینک تنهام و کسی دعوتم نمیکنه برای یک دورهمی خیلی عذابم میده واقعن سخته ب بقیه بگی میگن وای خداروشکر ...

دقیقا همینم میدونی باز یه خاهر داری ک دلت گرم باشه میفهمم ک خیلی کمه منم خونواده همسرن اینجوری ان هیچ جایی نداریم بریم بچه مم داره تو تنهایی بزرگ میشه

خدایاشکرت...